biznis
5

CEO Winter konferencija na Ekonomskom fakultetu

Klix.ba
Druga CEO (Career, Entrepreneurship and Opportunities) konferencija održava se ovog vikenda u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

CEO Winter konferencija će okupiti više od 300 studenata i mladih, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz regije, te predavača i predstavnika nekih od najuspješnijih kompanija koje posluju u našoj državi.

I ovog puta će svi učesnici biti u prilici prisustvovati raznovrsnim sadržajima koje konferencija nudi. Prvog dana 10 govornika će održati interaktivna, motivaciona predavanja, dok se u nedjelju organizuju popratne aktivnosti. To su Wanted: Million Dollar Employee - takmičenje za studente, BarCamp, Coffee with... – razgovori uz kafu sa uspješnim ljudima iz sfere biznisa i nauke, Radionice – Klub za traženje posla, te panel diskusija.

Jedan od govornika prve CEO konferencije, Erol Mujanović, je istakao: "Radi se o odličnoj prilici, ne samo za networking među mladima, nego i da se sazna nešto više o novim trendovima, idejama i pozitivnim, često društveno korisnim, projektima koje mladi ljudi imaju. CEO konferencija je utoliko vrijednija jer događaji ovog tipa su rijetki. Naime dok smo tokom cijele godine uglavnom okruženi, svako u svojoj sferi, izazovima koje treba prevazići, na CEO konferenciji zaista sve puca od pozitivne energije, entuzijazma, ideja i motivacije".

Detaljnije o programu i govornicima možete pronaći na www.ceokonferencija.ba, kao i na zvaničnim Facebook i Twitter stranicama.