Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedna reforma koja je do sada provedena nije bila u korist normalnog, cestitog i postenog covjeka.
@rolenc Formiraju i glasaju parlamentarci(nekakva vrsta ljudi) l koji nikad nisu bili privatnici i radili kod privatnika. Oni ne znaju sta je raditi i drzati se zakona. Cesto pjevaju " a to me nedotice,..."
@rolenc Ova reforma će biti u našu korist. Tako Fadil kaže hahahahahaha.
Povecas radniku platu deset posto pa mu je kasnije uzmes novom reformom na dohodak. Taktika zeko pije mlijeko.
da hoće pasti više i vlada i država ovakva nakradna sa hropom primitivaca koji podupiru idiote na vlasti koji donose idiotske zakone i trpaju samo u svoje džepove, a narodu priređuju iftare po livadam i trgovima
plata od 1501 KM ce biti oporezovana sa 20 %, najveca stopa, a ta plata ja manja od potrosacke korpe za cetveroclanu porodicu, znaci foadil i covina jelkica ne daju porez na kladionice ali zato udri po obicnom covjeku, majku vam fasisticku,
E sada je vrijeme da se vladajući u FBiH, sa Čavarom i Novalićem stave pod tačku kao cuke u Sarajevu. Vrijeme je za proganjanje i slobodan lov svakog od njih. D O S T A V A S J E! Ovakve štetočine po narod nismo vidjeli ni u opsadi Sarajeva 1992 - 95!
ja znam da ce moja zena imati 40 KM vise neto plate, a ti strucnjaci neka pricaju sta hoce..
birokratija administracija je precijenjena sto se tice dohodaka smanjite njima i nemojte te reforme pocrkasemo vise
Samo nek se ne puca i moju ploatu od 450 km ne diroaj.
Šta vi znate ba? Novalić, Hurtic i Bakir to znaju bolje od vas šta treba.
Kada su naši lideri donijeli neki pametan zakon? Mnoge zemlje su probala ovaj pristup i vidjele da to ne funkcionira, ali eto, kod nas će funkcionirati. Trebali ste lijepo smanjiti plate svima koji rade u ministarstvima, opstinama, raznim agencijama za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/83052/istrazivanje_javnog_mnijenja_u_federaciji_radonchic_i_sbb_teski_gubitnici_chovic_ispred_komsica_mrtva_trka_dzaferovica_i_becirovica_sda_i_hdz.html
od novalica i lopovske sdooo sigurno nisam očekivao nešto u korist radnika. Dabogda živio od 4 stoje
Imali smo priliku vidjeti koliko je efikasno ovo o čemu priča Domazet, dok je bio na odgovornim funkcijama u SDP-u. Profesore,manji se šuplje. Imao si priliku I nisi je iskoristio.
bice poreza i akciza jos metar polako iza izbora ce derat redom sve
Nezajazljiva zvijer.
Jos da se struka pita... eh, tugo nasa..
Ovi nemaju mjere