Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojim roditeljima da nije poljoprivrede i ja što im pošaljem nebi hljeba ni struje imali.
Bosna i ekonomija jako dobar vic.
Ovo znači ugrubo, ko ima 500KM platu, imat će 501KM ove godine, 503KM naredne godine.. tako nam ekonomija brzo raste. HVala Fadile što pomažeš ekonomiju.
Za 100 godina plata ce biti 5-6 stoja.Ako ste mladi,zdravi i pametni pakujte kofere i bjezite iz propasti...
predvidja li banka jos kakvo zaduzenje, ne znam kojom ekonomijom oni misle vracat kredite
Narasce -20 posto
Gluposti
...zbog ovakvih priloga koji nemaju veze sa životom a idu u korist uhljupskoj vlasti, Bake sasluša novinarsku kritiku i kaže: "Ja, i...?"
haha ekonomija će rast hahaha haha. šta će rast kad je nemamo
Bosna ima ekonomiju ? ahahahha
Hobotnica Krimy predvidjela nova radna mjesta u javnoj upravi.
E ta statistika. Ako nas 1000 nema posla i jedan dobije onda je zaposlenosti skočila 100%. Ja imam platu 10.000 eur a ti si nezaposlen. U prosjeku imamo primanja 5.000 eura, pa šta se onda buniš?
Apsolutno losa analiza i predikcija, pad ekonomske aktivnosti je znatno veci! A oporavak ce biti mnogooo sporiji i u manjem procentu nego sto pise u clanku. Kakvi su ovo ekonomisti pisali da mi je znati...
a kakav si ti ekonomista da mi je znati..
Mnogo dobar
Bravooo 🙏 Zar imamo ekonomiju ? Pomakli smo se sa o,ooo28 na o,ooo35
Bih, i ekonomija nikako ne mogu u istu recenicu
Ovo je nemoguce. Skociti za 6.8 mozemo samo ako upumpamo u ekonomiju 2 miljarde Eura.
Zaokruzi na pet
Molim vas ne pravite nas budalama. U njemackoj kad sagradis 100km auto puta to iznosi 1 poso a kod nas kad napravis 500 metara to je 10 posto jer kod nas za pet godina niu napravili metra