|

EFair4u bh. firmama daje mogućnost besplatnog predstavljanje bh.

EFair4u bh. firmama daje mogućnost besplatnog predstavljanje bh.
0
S
Sarajevo-x.com
8.12.2010. u 20:04
0
komentara
0

dijeljenja
EFair4u bh. firmama daje mogućnost besplatnog predstavljanje bh.
Bosna i Hercegovina je dobila još jedan sajam koji je dostupan cijelom svijetu, koji ima 16 sajamskih manifestacija čije se kapije nikada ne zatvaraju, ulaz i izlaganje ne naplaćuje. Riječ je o eFair4u, elektronskom, virtualnom sajmu, koji je u stvari Internet biznis portal na kome postoje posjetioci, štandovi i izlagači, promotivni materijali, hostese, reklame i sve drugo što karakteriše sajamski nastup.
Zahvaljujući primjeni visokih tehnologija prije godinu dana zvanično je otvoren eFair4u virtualni sajam, a prije mjesec dana eksluzivnu franšizu za ovaj portal je dobila agencija mBox iz BiH.

Trenutno se na portal mogu registrovati kompanije iz BiH, Crne Gore, Makedonije i Srbije, a u 2011. će biti otvorena i tržišta Hrvatske, Slovenije, Rumunije i drugih europskih zemalja. Njegova lokacija, www.efair4u.com ,nije bitna jer je pristup omogućen iz bilo kog dijela svijeta putem Interneta. Ono što je najvažnije u ovom trenutku jeste mogućnost besplatnog izlaganja, kao i mogućnost korištenja mnogobrojni besplatnih servisa koji upotpunjuju doživljaj posjete pravom sajmu.


Virtualni sajam efair4U je interaktivni biznis portal koji na dinamičan način predstavlja preduzeća. Projekat efair4U kroz široko dostupne informacione tehnologije predstavlja veliki broj preduzeća iz regiona, sa svim detaljima neophodnim za sagledavanje karaktera, načina poslovanja, kapaciteta, proizvodnog programa i kontakt podacima.

Na portalu efair4U virtualnu prezentaciju do sada je napravilo preko 5.000 firmi iz regije. eFair4u je napravljen u atraktivnom 3D okruženju i u potpunosti simulira realne sajamske manifestacije, a namijenjen je svim firmama koje posluju u BiH i regionu, ali i krajnjim korisnicima koji mogu da pronađu sve informacije o poslovnom svijetu na jednom mjestu.

Besplatan štand od 100 MB multimedijalnog materijala za upload može samostalno da postavi svako pravno lice u BiH. Svakog izlagača posjetilac ili potencijalni partner (kupac) može kontaktirati putem maila ili chata direktno sa njegovog virtualnog štanda. Također, svaki izlagač ima mogućnost da uređuje svoj štand, mijenja postavljene materijale kad god to poželi, ali i da gleda detaljnu statistiku posjete štandu, da prati broj posjetilaca, novih posjeta, državu ili grad iz koje je posjetilac posjetio njihov štand, kao i mnoge druge važne podatke.

Potencijalnim izlagačima je omogućeno da ukoliko ne umiju sami da postave svoj štand, mogu to da zatraže od sajma i to ne samo tipski, već da im se izradi vizualno baš onakav štand kakav su imali na nekom realnom sajmu, kao i da na Internet vjerodostojno prenesemo izgled prodajnog salona. Upravo takav štand imaju Mini, Jaffa i mnogi drugi izlagači.

www.efair4u.com je regionalni projekat iza koga stoje tri godine rada i ljudi sa ogromnim iskustvom u organizaciji sajamskih manifestacija. Portal je zamišljen kao mjesto gdje će se poslovni partneri upoznavati, dogovarati poslove i zajednički unapređivati poslovanje i širiti mrežu kupaca.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.