Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek idu ali neka vrate pare za skolovanje od drzave
Licno znam magistricu farm. otisla iz SA u Minhen a imala je 1000KM platu, muz joj radio za 800KM pa opet odose, kazu nesigurnost i nepravda. Dakle odlaze najbolji i najperspektivniji a imali su pristojan zivot. Politika je uprskala ambijent za zivot.
i to su tebi normalne plate?
Imao sam kao ljekar platu oko 930 km i napustio posto su revizori grasa imali vecu platu.Sreca pa otvorih mali biznis da ostanem ovde,dijete mi vani ima 3× vecu platu u srednjoj spremi.Djeco ako necete na fax idite....... istina je da vas nece grijati sunce tudjeg neba ali pun dzep hoce.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Gdje drugo da idu, Rusiju ili Tursku, Ili S. Arabiju koja je hit ovih dana?
Idemo, pa nek vas Torabiji i kojekakvi vračevi liječe.
Svi trebaju otici.Svako ko ovdje rinta ne treba da se boji da ce tamo puno raditi.Koliko radis ,toliko dobijes.Svaki minut prekovremeni se plati.Moze se lijepo i sigurno zivjeti.Nema prebrojavanja krvnih zrnaca,nema babinih sinova ni nepismenih sefova.Ima zakon,ima drzava.
Nisu budale da rade za 600 marki kad mogu za 1,200 eura