Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha....edita đapo....e moj šćepo....ja stvarno neznam kolko covjek mora biti nesvjestan,neosvjesten,glup pa da ne moze da vidi kakva je prijevara ovaj sbb.To je jedna kriminalna organizacija kojom rukovodi šćepo gusinjac...to jest fahrudin.Ovi sto glasaju za sbb to su toliko nesvjesni ljudi koji zapravo ne znaju ni koji je dan,koji je mjesec,koja je godina...ni u kojem vjeku zive.Hahahahahah
Hahahah šćepo okreće milijarde...a vamo se za sicu bore njegove ublehe i dvorske lude.Najjca je ona kkurvica sanela pasovic gadzo-kaze konakovic je fašistaa....hahahahah.U kojem vremenu zive ovi ljudi,kao gadzo...vremenu fasista,vremenu partizana i igmanski marseva hahahahahh
I Djindic je Scepov...ali kratez se ne sekira,eno ti ga hladi da'mu u Tivtu na jahti
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Simbol Srebrenice zahvaljujući SDA seljačinama postao je simbol krađa,malverzacija i ratnog profiterstva.
SDA SBB bagra
možda tebi srećom takvi ste manjina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ču li Boga ti, preporuke? Goni ba govna u zatvor. Ova Đapo je hronična alkoholičarka pa nije ni čudo da je pare davala tamo gdje se i oblokavala. Fuj
Nista cudno podijelili podobnIm i kraj price jos na kraju dobilu dio kao povrat u vlastite dzepove
To oni iz privatne stranke Mr. Smradončića? Kakva firma...mhm, pardon - stranka - takvi poslanici.
Hapsi govna.Ovi direktno ugrozavaju drzavu.Ovo su izdajnici i neprijatelji sistema. Kriminal koji ugrozava egzistenciju gradjana.
I ovo kao NESTO NOVO? Pa ovo traje 30 godina! I na TK su podjelili poticaje firmama koje su u PRVIH 7 dana pandemije OCISTILE RADNIKE!
Pa to je fazon....Treba otpustiti ljude da dobijes poticaj
BAŠ ME ČUDI,PITAM SE ,PITAM SE???
Baliska posla...Kad stave ove cvjetove na revere...Bolestan narod..Ha Ja...
I nikom nista
Jedno veliko FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ ..
To kod nas kao nesto neobicno, nesto novo? Jedino sto bi bilo neobicno i novo je da navedeni zbog toga ostanu bez funkcije.
Sda daje i sakom i kapom firmama koje ne postoje i pojedincima
Davali su kako ne bi otpustili na stotine radnika i svaka cast na tome
Sve rečeno, I koje su sankcije za ove što su dali narodne pare, kao i za ove što su primili? Ovi prvi će dobiti unaprijeđenja, a drugi vjerovatno još poslova I pomoći sa državnih/narodnih jasli!
tako je i mene šutnuo privatnik, sve mu propalo dabogda.