Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edine, da se nisi, ned'o Bog, odrekao paušala !?
ko je ovaj ?
@SozeKeyser Šta kaže ovaj tutkum Dinov potrčko a još član gore stranke. Kaze Kljujic, Pedja Kojovic je ubaceni element u Sarajevo, od strane BIE i Srpske SANU iz Beograda da razjedini Bosnjacki narod i da onemoguci eventualnu odbranu BiH, te napredak nase drzave u svakom pogledu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je i zaposlenje sestre zastupnice Neire Dizdarevic u KJKP Rad te stranacke aktivistkinje Amele Topuz Bajraktarevic kod sad vec bivseg ministra Mandica samo kraktorocna kupovina glasova.
Budi ekstra oprezan kad ti fina gradska raja daje savjete.
Ko je ovaj tip ?
Ljudi moraju shvatiti nesto najbitnije kad slusaju prijedloge bilo "koga" Ako zelis predlagati moras i predloziti i instrumente i obezbjediti budzet za "ono"sto "predlazes! "Svako"moze predlagati ,ali predlozeno treba znati i moci sprovesti"
Drzava treba da spasava radnike ali i ne da finansira opstanak neoliberalne ideologije maksimizacije profita vec da ogranici profit u korist drusfvenog interesa.
marksimizacije ?
Nemoj samo ti molim te savjete dojeliti.Umjesto sto ai nabpedere skrsio par miliona da se setkaju po Sarajevu mogo si malar rulavoca i maski nam kupiti ua labrnje. Pokrij se negdje dekom po glavi i pusti ljude nek rade svoj posao.Sigirno ce bolji od tebe biti.
Ublehaš paušalac.
Ko si ti? Koja ti je sad funkcija?
Jbt sve strucnjaci se javljaju
kaka pomoc privredi potrebna je pomoc radnicima sve je radilo racuni su uredno dolazili treba samo smijeniti neodgovorne direktore javnih preduzeca koji su ugrozili zivote radnika i njihovih porodica a ako hocete da krizu podnesu svi isto dajte do n godine svima plate 1200-1500 i penzije 500-800,svaki drugi pokusaj donosi anarhiju i socijalni bunt
Evo ovih palamudhana javljaju se za rijec. Kao oni imaju nesto za reci. Kupili polovne trolejbuse koje su narodu predstavili kao nove i platili ih kao nove i jos tako drsko i bezobrazno cijeli grad oblijepili plakatima o "kupovini novih trolejbusa"
Ovaj zurnalista postao fol ekspert za sve
košari iz sdpa izašli sa mjerama gorim od fadilovih. bravo majmuni
Eto ti.bi to dlan o dlan rjesio..nisam sda nedo bog al neka ba
lopove britanski