Ećo Company će opremati enterijer u 42 poslovnice Addiko Bank

Sponzorirani članak
20.2.2019. u 11:43
170
Ećo Company će opremati enterijer u 42 poslovnice Addiko Bank
170
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Firma Ećo Company potpisala je ekskluzivni ugovor o saradnji sa Addiko Bank na izvođenju poslova kompletnog opremanja enterijera u 42 poslovnice banke na području Bosne i Hercegovine.
Tako će vrhunski proizvodi namještaja u okviru brenda Inside Furniture & Interior Design u narednom periodu krasiti poslovnice jedne od najvećih banaka u BiH.

Zahvaljujući visokoj tehnološkoj opremljenosti, te upotrebi vrhunskih materijala u proizvodnji, firma Ećo Company je uspjela zadovoljiti visoke standarde koje u opremanju svojih poslovnica ima Addiko Bank, te je još jednom dokazala svoju poziciju lidera u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera.

"Posebno nam je drago što je menadžment Addiko banke prepoznao naš kvalitet i što smo uspjeli proizvesti namještaj po korporativnim standardima banke na nivou grupacije. Već su opremljene četiri poslovnice i klijenti su veoma zadovoljni, te se nadamo da će tako ostati do kraja ovog projekta", izjavio je Suad Ećo, direktor firme Ećo Company.

Tim firme Ećo Company u mogućnosti je da realizuje svaku ideju klijenta, od izrade idejnog projekta enterijera, 3D modela, preko izvođenja enterijerskih radova, do završnog opremanja enterijera proizvodima vlastite proizvodnje. Savremenim tehnološkim rješenjima u Inside fabrici namještaja realiziraju i izuzetno komplicirane zahtjeve klijenata koji se odnose na namještaj po mjeri. Klijenti firme su sofisticirani ljudi koji prepoznaju i cijene dizajn i kvalitet, što određuje i diktira kvalitet ponude i usluge koju pruža brend Inside.

Za više informacija o Ećo Company i namještaju brenda Inside Furniture & Interior Design posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu. Također, možete im se obratiti direktno putem maila [email protected] ili telefona +387 33 766 800. Proizvode kompanije možete pogledati u salonu namještaja u Sarajevu, u ulici Pijačna 6.

Komentari isključeni. Vratite se na članak.
Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: