Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diskutabilna cijena za velicinu strucnjaka. Dr.Mr.CEO.Profesor-sa-Sega-Mega-Univerziteta Varagic zvani Profesor Baltazar? Copywriter-i? Uzmes original knjigu koju oni prepricavaju i naucis od onog ko to zaista razumije. - organizatorima, neki predavaci zaista vrijede da budu slusani, ali su njihovu vrijednost minimizirali, ovim nekim likovima koje ni pas s maslom ne bi progutao. Kvalitetnije bi bilo jedan dan i kvalitetni govornici... ali treba zaraditi na ulaznicama valjda...
Kako ljudi nikad nece shvatiti da su ovi seminari i konferencije zadnji pokusaji da se dodje do para ovih kvazi strucnjaka... da su strucnjaci ne bi gubili vrijeme na ovo nego bi radili svoj posao i uzimali 10 puta vise... i ako je uradio jedan posao u njemackoj ne znaci da je priznati strucnjak u njemackoj..
Konferencije su odlicna stvar da upoznas nove ljude i steknes kontakte
Tako i Bill Gates glup, sta ces ide po raznim konferencijama...sta ce nema pojma
U ovoj regiji ima samo stručnih lopova, stručnjaci ostalih profesija su otišli na zapad.