Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi auto(putevi) vode za hrvatsku.
Ma Banja Luka ce ipak dobiti taj autoput ... ;) 35 km od Banja Luke do granice i povezani smo na mrezu autoputeva.....
Čuj sad ovo,hahaha a možda i za pet godina xD
ma koga je još briga za tu auto cestu, sto se mene tice ne moraju je nikada ni napraviti, do sada ih je valjda koštala par stotina miliona km, hahahhhh ali svako iz RS-a ce braniti dodu i kompaniju, bez obzira sto nemaju sta jesti, pa neka im onda... ni ovi u federaciji nisu nista bolji, lopov do lopova, a ljudi i u RS-a i u Federaciji glupi ko ovce, pa neka crknu onda ...
dzombic je drugo ime za k u r b a n a. jos ce na kraju ovaj n e s r e t n i k biti osudjen za svu pljacku koju je pocinio laktaski mafijaski klan.
\"Mahovljanska petlja sa tehničkog i građevinskog stanovišta veoma zahtjevna, a možda i najkomplikovanija petlja na prostoru BiH,\" hahaha, ona bi trebala da kosta jos tricavih petsto miliona maraka, samo je pitanje otkud hahaha pare mogu doci, samo uvodjenjem zakona o oduzimanju opljackane imovine, a onda bi mafijaska familija iz laktasa ostala i bez onog traktora s kojim su usli u gradnju \"boljeg dijela bih\"
hahaha stankovic i laktasenko pokrali preko sto miliona na tih jadnih 6 kilometara, pa cak ni njh nisu bili u stanju izgraditi svih ovih godina, a ne da izgrade nesto vise, da ne govorimo o tome da je c.e.t.n.i.t.e.t pred potpunim slomom. svaki dan se ugasi desetine preduzeca, pio je pred kolapsom, a umjesto kosmickih projekata laktaske varalice, najrazvijenija grana privrede je postala branje malina u srbiji i sve ovo danas nije nista, tek ce se vidjeti na jesen, zimu i proljece naredne godine posljedice laktasenkove pljacke.
Autoput Sarajevo Zenica bar ima 34 kilometara izgrađenih, ovaj imaginarni autoput što se pravi evo već 10 godina ima 34 kilometra manje!
Koliko je tunala planirano i hoće li biti 12 traka u svakom pravcu??
ma ja....a autoput sarajevo-zenica PRAVE 100 GODINA A KAKO SU KRENULI ZA JOS TOLIKO KAD NECE ZAVRSITI JER NISU DOSLI NI DO KAKNJA!!!
Mogu li ja svoj traktor IMT 500 sa prikolicom tuda provozati, posto iz Laktasa moram u prikolici gusle i trube da prevezem do Guce, inace ugradio sam i cede plejer a muzika stalno roka: Sinovi Manjace, Knindza, Sneki, Bregovicev ansambl za vjencanja i sahrane i ostali prvaci guslarske kulture. Ne moras se ti Dzombicu sa takvim izgledom meni truditi da licis na intelektualca i gradjanina jer sam ja krkan i hocu Dodik da mi bude premijer a ne ti gradoberu (seljoberu)