Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito vam ostavio dalekovoda,termoelektrane,bandere i žice i vi sad ucjenjujete rudare,neka je sramota tebe Džindiću i svih onih koji učestvuju u gašenju rudnika
Nece se rudnik reorganizovati vec vi inace nema uglja pa vi pravite struju od have ako moze
Nermine upropastio si Famos ADI.Ljude poslao na biro ,a za nagradu si dobio fotelju u vladi. Svaka ti čast.
Reorganizujbsi mater. u Zgradi Eelektroprivrede u Sa 2000 uposlenih. pola ih se vodi fiktivno. Nema tog Rudnika koji mpze podtzati. Da si valjo ostap bi u Privredi. Mrs
Minisre, U okviru Jp Elektro nuzno je napraviti rezanja kadra i njihovih primanja u korist rudara rudnika koji su uslov za realizaciju projekta Blok 7. Sto se tice TE Banovici njena realizacija zavisi (poznato je to vama dobro) od onih cije naloge provodite i koji dugo kroz razne blokade opstruisu izgradnju-iako je tehnick, finansijski i pravno daleko bolji ali jeftiniji projekat nego Blok 7. Zasto se Banovicima sprecava da ostvare principe lokalne odrzivosti kroz izgradnju TE?
Ma pusti Dzinda te rudnike kako tebi i Noletu ide sa namjenskom. Ha, jest dobra marza u namjensko, hemo autoindustriju u oruzju je lova. Samo vi pljackajte glupi narod jer niste vi krivi sto ste lopovi nego narod sto vas doveo i trpi da ih vrijedjate i silujete.
I on se ovako u petoj godini mandata sjeti da treba restruktuirati rudnike?! To si trebao uraditi prvi dan mandata. A danas da vec vidmo rezultate toga. Ovako ispada da si ti kriv za svu stetu koja je nacinjena u zadnjih pet godina?!
a važe li naredbe ovih što su u tehničkom mandatu