Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaposli ti sina u BHANSA-u !!! Miro Dzakula !!!!!
http://www.bhansa.gov.ba/media/1816/poziv-za-dostavu-ponuda-u-procesu-javne-nabave-obuke-iz-domena-atm-sigurnosti.pdf
isti teletabis, miro djukela
Sramota od države! Skupimo novac od ljudi da kupimo električne krevete za bolesnike u kućama kad izađu iz bolnice. Krevete dajemo na korištenje besplatno! Koliko znam nijedna državna ustanova to ne radi. Na krevet platimo porez 17%. Pet kreveta kupimo i šesti dajemo državi kao porez!!
Gospodine Džakula, sa takvim izrazom lica ne ostavljate nam puno prostora za optimizam.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Osnovne životne namirnice 0 %, to je primjereno moj Miro. Povećaj na luksuzu.
Moja prijedlog 33 %da usjemo u ginosovu knjigu
Ma diži to na 50% poslanici dobijaju povećanje plata, mogu oni to... Mi ostali, nas 90%, počet ćemo švercati i hljeb ako bog da...
PDV sa platama bilo kakvih poslanika nema apsolutno nikakve veze.
Luxuz 50 % PDV .. Hrana,ljekovito,komunalije,knjige itd 0%
Gosp.Miro treba uvesti nultu stopu na osnovne namirnice i na struju, vodu i grijanje. Gradjanima makar malo olaksati. Vi zivite od gradjana.
Idiotizam, kod nas treba dići porez a ukinuti akcize, tarife, carine i ostale nevidljive poreze. Ideja da mi plačamo samo 17% je apsurd. Kada bi normalno društvo bilo sve bi se te naknade ukinule i pridodale porezu, tako bi ako ništa polje bilo jednako a ne da onaj prevoznicima unište konkurentnost zbog cijene goriva, da proizvođačima sokova dižu putem vode a svima redom putem struje......
Neka bude 300 posto ...ali transparento prikažite u šta se troši!
Sereš Zmakček!! Samo ti njima daji ideje.
vidi lika pravi gremlin
Jedan dzak stopa za nasega Dzakulu!