Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze, kad li ce nasa sela ovako izgledati?
Mu6zCM zmoincrdtlva
Nebih se bunila da ima lijnia Ryanair ili easyJet za relaciju Zagreb-Southampton. Nama iz Kc je bliže do ZG i obrnuto nego relacija od KC do RI. Sve pohvale za osoblje i jedne i druge kompanije. Letjela sam i sa jednima i sa drugima i bili su vrlo, vrlo ljubazni, obzirom na moje zdravstvene tegobe, našli su mi se pri ruci u svim potrebnim momentima. Od čekiranja, odlaska do aviona, smještaja na odgovarajuće sjedalo i sve to bez bilo kakvog komentara, dapače sa smješkom i stalnom brigom za vrijeme leta. HVALA IM!!!
Bolje ovo nego uništavati rijeku Drinu
Znaci neka energetska firma radi svog imidza napravila seljacima elektranu i onda se Bosanci dive njemackoj marljivosti.
Wildpoldsried je na prvi pogled jedno sasvim obično selo. Međutim, Wildpoldsried je neobično selo
kad je birokracija u BiH toliko prisutna od prodavnice do općine, tako da je nemoguće doći na red od Bićakćića i njegovih elektrana. Da bi dobio koncesiju za ovako nešto trebaš kupiti sve mlađe referente u birokratskim , dugoustolićenim babinim sinovima, od općine pa do kantona, i tako na više.
hahahahaha, legendo!
da ima mozgova ovo bi kod nas uspijevalo kao lopovluk, ali posto se nema profita onda svakome dud
Wildpoldsried je na prvi pogled jedno sasvim obično selo. Međutim, Wildpoldsried je neobično selo. sta reci,koju poslugu porati recenice za 10
Ta će Nijemci, mi im 1944. godine u Drvaru kroz noge probacivali.
Mozes ti Balkancu pricat godinam ,desetljecima on sto zna zna (nezna), muko(znanje) moja, predji na drugoga.