Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija je bio gospodin, rahmet ti duši PREDSJEDNICE! Sin ti nije ni do koljena!
Nije on, nego njegove ulizice
@BosanskiGazija jah dobri dedo nista nije znao. haj ne rise.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
razgovaraju pauk i mrav mobilnim telefonima...mrav kaze dje si jarane sta ima novo... a pauk ce izvini jaro nista te ne cujem ispao sam iz mreze...
@Svire61 dat ce mi ban po cetvrti put...jer vecinom prozivam lopove a ne vrijedjam nikog na nacionalnoj i vjerskoj osnovi...samo na fizicki izgled vrijedjam ali samo lopove i lesinare...
Vala Svire61 je upravu. Prekuco si Klix. Ako ti nije mrsko upisi Akademiju Scenskih Umjetnosti, nemoj dopustit da ti talent propada. Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Heroj, ljudina, postenjacina, idol ma nema vise rijeci kojom te covjek moze opisati, bio i ostao najbolji predsjednik ikada!!!!!!
ja glupa članka zivote! I ne stavlja se u naslov "a prvu karticu dobio je Alija" nije vam to komsija. To vazi za sve javne licnosti. Ime i prezime pises.
Svi Alijini mrzitelji ustanite na noge i odajte mu postovanje, kao prvom predsjedniku nezavisne i samostalne Bosne i Hercegovine. Takav ce biti i ostati upisan u njenoj historiji. Vi necete ma koliko pljuvali po njemu.Sda stranka je umrla kad i on, kao i Sdp kad je otjeran Nijaz. Ovi dusmani Bosnjaka i Bosne su tu da popljuju sve sto valja u njoj, al ovi ljevicari zaboravljaju da su ovog covjeka voljeli i postovali i rhm. Nijaz Durakovic, a bome i Selim Beslagic, koji su rat iznjeli s njim
nisu bile kartice vec se u mobilne telefone ukucavali brojevi znam po eronetu jer sam imo na preplatu koja je iznosila 100 marki ako si zvao fiksne a mobilnih je malo bilo racun bi bio i 200 marki a kasnije su dosle kartice pa se tako vrsila opskrba..
klikanjem reklama do lagane love: http://adf.ly/1gqyQm
platio 1000 za karticu i zaposlio svu familiju u telecom. nadaleko pošten čovek, pošteniji od kirbaa. inace su te beogradske porodice poštene.
da te nije alija...................ja bih bi o balija...........jebo vas kartica
jeli odnio taj broj sa sobom?
jos jedna prilika sa iskomplesirane balije,pljuju rahmetli izetbegovica...
I onda zavlada rahatluk u zemlji !!! Podobnim podjeliše zlatne kašike, a ostale poslaše na rad po kontejnerima !!!
a zašto Alija? zašto nije netko drugi?
Da te nije alija.....bilo bi nam bolje tako bi trebala pjesma ici hahahaha
Koliko su u startu koštale sim kartice u zapadno-europskim zemljama?
ANKETA 1) Ko podržava Kur'an i Sunnet Poslanika s.a.w.s. ( Islam) i njegove sljedbenike dajte ( + ) 2) Ko NE podržava ovo gore navedeno dajte ( - ) P.S. Čovjek će na onom svijetu biti sa onima koga je volio i podržavao za svog života !
Glupane
Ko li je platio karticu? Pisham se na njega i na sve koji su dosli poslije njega i naravno u zastitno lice Perfetta pashtete.