Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neda Mile na proteste...
Sva sreća pa će nam Bakir dati zaposlenje. Ima jo 90 000 i kusur praznih radnih mjesta, koje je obećao. Lova do krova.
polako ali sigurno genocidni projekst propada
Pitam se zašto Muslimani žele jednu državu, jer će u tom slučaju sav ovaj duga da pređe na BIH. Neka se otcjepe, bolje nam je u kalifatu 23,7%.
koja ti je to priča, mi smo jedna država sa istom monetarnim sistemom, isti novac, ako oni najebu i mi nismo daleko od toga, sve je to isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mile na aparatimaaaaaa 😂⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
E uhljupa, rekli Feni u privrednoj komori, bas našli njoj da kažu. Kako su se ovi lažovi ufurali u lažima, oni više ne znaju šta bi moglo biti istina.
......više duguju nego vrijede........dakle bankrot................
rs je drugi entitet i druga država kad je dužna, a kad je u plusu, onda je to cjelovit dio bih. isti slučaj je i sa hzhb.
rs je drugi entitet i druga država kad je dužna, a kad je u plusu, onda je to cjelovit dio bih. isti slučaj je i sa hzhb.
daj narodu vise price o referendumu , puno lakse vladas nad marvom tako
http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/entertainment/e_che/To_je_meni_na__a_borba_dala_01_t_198007442.jpg
Ovi sto se smiju i likuju ako su dugovi u RS 16 Mil, ond su u FBiH sigurno veci( jer ako izadje clanak da je piors duzan toliko posle se pojavi da u fbih jos veci itd.)
Not really, RS je znatno zaduženija od FBiH već deset godina gotovo..
He he fbih smatra da je u minusu oko 30mil...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo nek nisu dugovi UKC Sarajevo dostigli 110 miliona KM. Do prije par dana su bili navodno 70 miliona KM . Iza nove bi i kad se nađu oni nestali podaci mogli preći 220 miliona KM. Koliko je navodno dugovao kanton Sarajevo. A ONDA TREBA AŽURIRATI i NJEGOVE DUGOVE. Pa rebalansirati za taj dug Budžet FBiH. I ONDA PREDATI KREDIBILNU APLIKACIJU ZA EU :)))) ------ Za što treba da vjerujemo SAMI SEBI ! Inače bivši ministar zdravlja Crnkić prodaje knjigu KAKO POSTIĆI USPJEH ! Balkanski hit :))
nemojte zaboraviti da je i RS unutar BiH granica i da je to i naš problem, nažalost.
cilj federacije zadržati telekom, elektroprivredu, ceste dok je Dodik prodao svoj telekom a pare se potrošile, kako su nastavili i elektroprivredu ce isto dati. a kad na to dodamo da puno manje doprinose u kasu indirektnog oporezivanja nego sto dobijaju onda su stvarno paraziti
i onda se pitamo sto bih nema para sto propada zbog cetalja koje treba popisati
haha privatni dug preduzeca u RS. pa de objavite podatke za federaciju od preko 30 milijardi maraka. pola od ovih 16 milijardi je dug vise nepotojecih privrednih subjekata. da vam pojasnim: i u RS i FBIH privatni dug je oko 200% bruto domaceg proizvoda.: u britaniji privatni dug je 12 triliona(biliona kod nas) dolara sto je 450% bdp; kina 32 triliona(300% bdp); usa 43 triliona(280%).
raskolu, ovo je jedna drzava, isto se nama piše, robovi banaka i korporacija, to rs i fbih i glođanje je za budale kost
samire ne glumi neki moral. poznati su mi tvoji komentari na ovom portalu. poenta je da gledate na nas, dok u federaciji tonete brze nego mi. nemate nijednu domacu banku. najveca banka u RS je Nova banka koja je vecinski u domacem vlasnistvu. bolje da smo rkbovi domacim tajkunima nego stranim korporacijama koje rade po stranom politickom nalogu. kanite se RS i itvarajte svojih 100 hiljada radnih mjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ljudii sve je to cijena kvaliteta. Rukovodioci u RS hoce kvalitetan asfalt, skupe elegantne pepeljare , deblji toalet papir. U dugovanju ali je standard :P Rastu rashodi a prihodi stagniraju. Nisam neki strucnjak ali mislim da ce doci do povecanja poreza .
Zanimljivo je da ovakve podatke FBIH nikada ne objavljuje .