Kupite pelet na vrijeme
1k

Drvosječa: Nabavite pelet po cijeni od 560 KM po toni

Poručite ENplus® certificirani pelet po cijeni od 560 KM po toni u svim Drvosječinim poslovnicama - Sarajevo, Mostar, Zenica i Tuzla.

Zima i snijeg kucaju na vrata, stoga požurite i opskrbite se kvalitetnim peletom za predstojeću zimu!

Zahvaljujući odlukama Vlade Federacije Bosne i Hercegovine te Vlade Republike Srpske, stanje na tržištu peleta se stabilizovalo u proteklom periodu. Proizvođači peleta su nakon posljednjih odluka o ograničenju cijena snizili svoje prodajne cijene koje su omogućile prodaju peleta građanima po ograničenim cijenama.

"Kao kompanija, koja se na tržištu Bosne i Hercegovine kao najveći distributer peleta tokom čitave ove nadasve izazovne godine zalagala isključivo za građane te njihove interese, a počevši sa apelom za zabranu izvoza iz maja koji smo potpuno sami uputili na adrese državnih institucija te na osnovu kojeg se tema peleta i ogrjeva stavila u prioritet svih medija i sredstava oglašavanja, zahvaljujemo se svim predstavnicima državnih institucija na djelovanju koje su učinili upravo ono što smo mi i započeli – zaštitili su građane Bosne i Hercegovine", poručili su iz kompanije Drvosječa.

Shodno tome, cijena Drvosječinog ENplus® certificiranog peleta je od danas 560 KM po toni. Drvosječa vam nudi pelet ENplus® kvaliteta proizveden u skladu sa normama propisanim od strane Europskog vijeća za pelet odnosno krovne kuće ENplus®-a! Tako Drvosječin pelet ima nisku stopu vlage, iznimnu gustoću te iza sebe ostavlja minimalnu količinu pepela, a što proizilazi iz njegove vrhunske kvalitete.

Kako možete biti sigurni da ćete dobiti pelet tog kvaliteta? Jednostavno - Drvosječa je prvi i jedini ovlašteni ENplus® distributer peleta u Bosni i Hercegovini!

Drvosječa je prva i jedina kompanija u Bosni i Hercegovini koja je uspješno ispunila mnogobrojne uslove i prepreke za uvođenje ENplus® svjetskog standarda u distribuciji peleta te u konačnici prva i jedina u Bosni i Hercegovini dobila certifikat od strane ENplus® organizacije.

Požurite i pozovite vama najbliže predstavništvo firme Drvosječa i poručite vaš certificirani pelet!

  • Sarajevo: 033 768 425
  • Mostar: 036 557 745
  • Zenica: 032 590 055
  • Tuzla: 035 808 324

Nakon izvršene narudžbe ne brinite za toplotu svog doma, jer slogan kompanije Drvosječa glasi: "Samo sunce grije bolje od nas! Vaš Drvosječa!"