Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce jeftinije bit cistake pravit nego mijesat travu sa duhanom
Bas cemo ga sad popu.sit
sanela da B.O.G. da dobila rak SISE DOJKE, one LIJEVE
@ha ja JA TI NE VJERUJEM
E SAD STE GA POPUSILI
Dabogda bila 20 km kutija, makar. Jos je ovo prejeftino za EU stadarde, i drze cigarete jos na minimum mogucoj cijeni, kao da je neko lud ovdje i ne moze porediti cijene u EU zemljama. ovo je nacin da se puni budzet.
Ma Drina je zakon !
SPORT SAMO SPORT SPORT LJUDII BAVITE SE SPORTOM :)
haj sanela ne prduckaj i ne pametuj majke ti
HVALA BOGU.JA SAM ZABRANILA I SVOJIM RODITELJIMA DA PUŠE U MOM PRISUSTVU, NADAM SE DA CE I OVA PROPALA DRZAVA TO URADITI I ZABRANITI PUSENJE NA JAVNIM MJESTIMA, KAKO ME PUSACI ( TO SU ZA MENE NESTABILNE LICNOSTI) NE BI TROVALI NA SVIM MOGUCIM MJESTIMA...GADITE MI SE!
Ispravno pričaš momče. I naš hodža je nama isto tako pričao.
Opet nas naivne, poštene i dobroćudne Bošnjake varaju genocidaši, krstaši, židovi a mi se jadni ne možemo braniti pa propadamo.
nepusaci hajde lagano od.j.e.b.ite sa teme, ne tice vas se, nasa je stvar sto pusimo, a vi nemojte pametovati oko ovoga. I da je kutija 20 KM sta vas boli k.u.r.a.c, zato idite u pm. A sto se tice poskupljenja je.b.e.m im ma.m.e prvo neka nam plate budu kao u Evropi pa onda nek poskupljuju, cigani jedni
Kako sam 2010 prestao cigare konzumirati, meni je mnogo bolje. Bolji zubi, disem slobodno, nemam straha od karcinoma, imam vise para i j**** k´o zec! ^^
Pusila sam i pusicu!!!
Kako je krenulo, isplati se u bašti saditi duhan.
daj navedite gdje idu te pare od akciza? šta smo mi dobili od toga,gdje je najmanje(sto sam cuo) 39% akciza,taksi,poreza i ostalog iz goriva? gdje su putevi,bolnice dabogda se svi politicari raspadali godinama! nije problem cijena,ja cu opet pusiti nesto,da li jeftinije ili isto,a sto makar drzava ne zastiti domace cigare,kako da bude duplo jeftiniji ronhill i sl.kod nas nego u hrvatskoj?! e radi th stvari im j.... sve po spisku ne zbog povecanja cijene!!!!!!