Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi već 20 god.vozimo odpad iz Njemačke.I još smo sretni zbog toga.Nešto mislim,trebalo bi Njemci da nam plaćaju što ih oslobađamo odpada a ne mi njima za kupovinu auta.Još im činimo ekološku uslugu još moramo plaćat za to.Nije fer.
samo kod nas postoji porez na novo auto koji se ukida kad ostari😂
GT 2RS,san snova,cestitam uspijesnom gospodinu
“Nine eleven is the beeeest.”
Pa da je u Bosni bolja platežna moć prosijek dvica mjesečno bračni par može sebi priuštiti dobra kolica ovako za Fiću nemogu skuckati??!!
zato što bosanci i hercegovci više vole polovno vozilo ali veće (zbog komšiluka) nego za iste pare novo ali malo manje. bolje polovan passat nego nov golf (da ne spominjem druge brendove)
Ovaj kupio ferrarija i cuva ga u garazi garant
Kazu bice sad povoljno dizelasa , ali to kazu u citavom Balkanu a i puno sire tako da ne znam moze li njemacka svojom ponudom podmiriti toliku potraznju a koliko vidim polovnjaci ne gube na cijeni ni marke tako da cisto sumnjam o nekoj jevtinoci.
upravo, cijene ne idu toliko koliko se to ovdje ocekuje. A i svabe nisu budale da djaba daju auta 2012-2014 od 20k+ eura. Radije ce ih rastavit u dijelove ili sa manjim popustom prodati na trzistu neke visokorazvijene zemlje koja nema ekoloske standarde kao u DE. Bosnjo bi volio Golfa 6 tdi za 2000 eura uzet il kakvog Audija A6 za 5000 eura al neJma toga.
ovakva boja ista na mom vozilu........ samo što je kod mene golf2....... :(
Tužno je kad pojedinac vozi auto od 400.000 KM, a 50% gradjana države ne može priuštiti ni od 20.000 KM. U velikim smo gov*nima, Političari, profiteri, vlasnici trgovačkih centara sa ledjima stranke, vlasnici raznih firmi sa ledjima stranke, lopovi i uhljebi se gotive, a ljudi koji se trude i rade ispaštaju i nemaju ništa..
nije tužno. pa tih 50% je bilo prvo na glasanju za onoga što daje 400 000 za auto. svi su za njega glasali. šta je tu tužno. sami pali sami se ubili
@notorius97 mrs gmazu bolesni,mozda ima i postenog svijeta koji je zaradio svoje auto
Među pet najskupljih koji su uvezeni pet je Porschea, četiri Mercedesa i jedan Ferrari. Nema te matematike
već su pet auta ukrali hahaha
Spavam sjenom frizerkom upo nocise probudi kaze jeli ko iprosli put
Tako nam je kako nam je, da Bod da nam to bio najveći prioblem ..
Gdje je ovaj GT2 RS sa slike da ga odem izdrkat uživo.