Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka od vlasti IZDRŽITE JOŠ MALO, NEĆETE JOŠ DUGO
Da nas hoce ko sad napasti da se odma predamo. Valjda nam bude bolje sa okupatorskim dusmanima nego sa ovim nasima...
puce bosna ko lubenica.srbija vas presla po prosecnoj plati,izvode se desetine velikih infrastrukturnih projekata(a put cacak pozega.a put karadjordje,brza pruga NS/BG itd.veliki infrastrukturni projekti povlace sa sobom gomilu industrijskih grana sa sobom i cela zemlja napreduje.taman smo se zahuktali da ove god imamo oko 5% rast bdp ali korona dodje i sve ode u p.m.sve drzave na svetu osecaju negativne posledice korone
Cobaneeee vrati se :))) ovce tvoje ne mogu bez tebe.
Hajdi ti to profesore foodilu ublehi i ostalima zblehasima objasni. Nemoguce
Profesore, oni ne slušaju pametne i poštene ljude.
Prva ekonomska mjera: zaprijetiti dikaspori sa satorima. Zbogom 2mlrd km. Da je dijaspora pametna pa da zaobidje Bosnu jedno dvije-tri sezone, i fizicki i financijski.
@GoriKufer *dijaspori
Kasno, svi ste zakasnili. Svi pricate sto i ptice na grani znaju. Zakasnili ste da valja.
Zna SDA, Solak i Fadil šta rade
Ovo ti je ono dobro na papiru a u praksi rinaka