Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Trump obeco 100000 radnih mjesta i zlatan escajg?!
On osjeca odgovornost samo prema sebi..
Trump je biznismen koji je navikao da živi na ekstra ekskluzivi, a sad što ovi lojavi balkanski nacisti misle da će se začuditi njihovom seljačkom igranju kola pored praščijaka u blatnjavom dvorištu zaje3ali su se!
glupo je da lika koji je sam zaradio milijarde dolara analiziraju bosanski lopovi i probisvjeti koji kradu od nena i kromanjonaca
Bravo... sta si sve svjetski mediji dopustaju...
Upozorite vi Trampa, kako treba da se ponasa, ne moze on tako. Ma ne serite majke ti, vi cete da mu kazete sta treba da budu njegovi prioriteti.
Čuj Morona?!! Ja se slažem sa Trump politikom, nek svako svojoj državi ugađa... Šta hoćeš da ti neko donosi pare na noge i na kraju opet ih ti i takvi ko ti stave u džep! Nema ko nam nije donirao i gdje je sve to?! "Pojela maca"! Trump je u pravu i zato samo svom narodu ! Ove parazite sve na Goli otok!
Stavrno nisam ekspert za ekonomiju, ali u današnje vrijeme postoje samo dvije vrste ekonomije: 1.One bazirane na međunarodnim ugovorima 2. Na svoju ruku (šverc) koja je dominantna ekonomija u BiH Evo kako Hrvatska ekonomski surađuje sa BiH NAKON ŠTO JE PODIJELILA na TRI ENTITETA i SVAKOM PRIPISALA MOGUĆNSOT SKLAPANJA DRŽAVNIH SPORAZUMA !! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=30572
Hi hi jesu se ukakili ovi politicari
Moguce da ce prestat kreditne infuzije.. pa se spremaju da krive boga-oca samo oni nisu krivi ;)
@<!-- Upravo tako