Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveći problem su ovakvi strucnjaci ala Domazet i slicni njemu. vjecni i vrhunski ekonomisti ali podobni za davanje lažnih nada , sa ciljem da doživi maximalnu budžetsku penziju. Jedino sta cujemo od ovih socijalistickih ekonomista su statisticki podaci koji nam nista ne znace jer ih svi mi dobro poznajemo. Mogu nam dati cijelu zemaljsku kuglu da trgujemo i izvozimo 100% domaće i opet ništa neće biti jer će sve da proguta ovakva garnitura vjecito istih na platnom spisku budžeta.
Najveci problemi ce se rijesiti kad nase GLUPO stanovnistvo shvati da je bolje popiti MEGGLE ili MILKOS mlijeko nego VINDIJU i da je bolje, ma kakvo god da je, BIMAL ulje od Floriola, da je bolje pusiti cigare Fabrike duhana Sarajevo, da je bolje jsti paprike Vitaminke iz Banja Luke nego iz MK ili HR i tako dalje. Ne krece se od velikih stvari, nego malih. Kad vidim da neko kupi pastetu iz Srbije na pijaci (za koju i ne znas kakva je), mjesto da da 20 feninga vise i kupi OVAKO u prodavnici, bas mi se smuci.
Ma logicno da moze samo i doci do porasta izvoza... nemoze ici ispod 0% :)