Ponuda Adrion nekretnina
46

Dom za savršene trenutke na moru: Pogledajte nove stanove u centru Makarske koji su na prodaju

Zgrada
Zgrada "Aqua" Adrion nekretnina u Makarskoj
Ako ste u potrazi za novim i savršenim domom koji će vam omogućiti tople i nezaboravne trenutke sa najbližima, Agencija Adrion nekretnine ima široku ponudu nekretnina. Jedan od njihovih najboljih projekata je zgrada "Aqua", koja se nalazi u centru Makarske i koja je završena i useljiva.

Zgrada "Aqua" agencije Adrion nekretnine nalazi se u predijelu Glavica, a u sklopu nje preostao je još mali broj slobodnih jedinica.

S južne strane zgrade slobodno je pet jednosobnih stanova u rasponu od 50 m2 - 52 m2 , te dvosobni stanovi u rasponu od 63 m2 – 72 m2. Nekim stanovima pripadaju parking mjesta, ostave u podrumu objekata, dok kupci mogu kupiti i garaže na etažama -1 i -2.

Zgrada
Zgrada "Aqua" Adrion nekretnina u Makarskoj

Zgrada je izgrađena po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnim izolacijama.

Govoreći o fasadi, riječ je o toplinskoj zolaciji od kamene vune debljine 8 cm i silikatnoj boji. I zidovi stanova od strane stubišta obloženi su kamenom vunom ("izolacija u stubištu"), dok je kompletna odvodnja kišnice sa vanjskih dijelova zgrade i balkona "skrivena", bivajući ugrađena u fasadu zgrade.

Stubište je obloženo kamenom sa inox ogradom u stubištu. Isto je i sa zidovima, od kojih je jedan u svakom hodniku obložen ogledalima.. Ograde na balkonima su staklene. Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih profila drveta sa unutarnje strane, aluminija sa vanjske, sa termoizolacijskim staklima i roletnama sa električnim upravljanjem.

Zgrada
Zgrada "Aqua" Adrion nekretnina u Makarskoj

Visokokvaliteni klima uređaji marke Mitsubishi su postavljeni u svaku spavaću sobu i u dnevni boravak, a vanjske jedinice svakog stana su na ravnom krovu zgrade.

Također, uređena je hortikultura oko zgrade i vrtova koji pripadaju pojedinim stanovima, usađene su biljke i stabla poput oleandara, lovora, yucce, bambusa, palmi, čempresa i drugih biljaka,

Vrhunski materijali i detalji koji stambeni prostor čine kvalitetnijim i ugodnijim odlike su ovog projekta Adrion nekretnina u centru Makarske.

Zgrada
Zgrada "Aqua" Adrion nekretnina u Makarskoj

Svi detalji u drugoj zgradi unutar prostora zadivljuju, a kupce posebno oduševljavaju vrhunski otvori kombinacija drvo-aluminij, zasebne ventilacijske vertikale u kuhinjama i kupaonicama, vrhunska zvučna izolacija, hortikultura, pogledi iz stanova i još dosta malih detalja koji čine razliku u odnosu na druge nekretnine.

Investitor ovog projekta također najavljuje u skorijoj budućnosti gradnju još jednog objekta.

O kupnji, rezervacijama, informacijama i svim pitanjima kontaktirajte Agenciju Adrion nekretnine koja na području Makarske rivijere uspješno posluje od 2004. godine. Upite možete slati putem mail adrese [email protected], kao i putem brojeva telefona +385 (0)21 678 555 i +385 (0)99 425 6130.