Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako da snize cijene kad su kupili 50 miliona barela po 100 dolara?
Glasali ste papci sad ga dudlaj
Svaku marku koju zarade na narodu nek daju za lijekove. Ovo je pljačka naroda, čim poskupi nafta oni dignu cijene a kad pojeftini neće da obore cijene sve dok zalihe ne potroše. Lihvari obični!!
zato postoje zemlje trećeg svijeta kojoj mi tj BiH pripada, tako da ovaj text nije adresiran na pravu adresu...
Tako to radi ministar Fahre Radončića u Vladi FBiH, koji je kao neko čudo, pa ga onaj Arnaut hvali kako je postignut dogovor sa distributerima nafte. Za sva poskupljenja goriva kriva je SBB i Fahrudin Radončić jer njihovi ministri diletanti ne rade svoj posao. Kraj priče.
Neka nam se makar nesta dize 😂😂😂
tih 42 % su ovi uhljebi koji se ionako vozaju sa nasih ledja boli njih koliko je 1l..
Neko sada mora platiti one plakate pa sta ste mislili da ce oni to finansirati iz svog djepa... koja smo mi stoka...
mamlazi
trpi marvo i šuti, bit će i gore ovo je još dobro. Zaobiđite sve pumpe gdje su brzi u dizanju cijena i koji ne daju fiskalni račun za kupljeno gorivo, nema tu ova je naša a ova njihova, sve je to ista banda, pogotovo ove domaćih političara
Izbor Zeljka Komsica za clana predsjednika BiH je uzdrmao trziste a samim time i cijenu energenata na domacem sto ce se kasnije preliti i na inostrano trziste. Ko nam je kriv sto smo epicentar svjetske ekonomije, princ Salman je najavio da ce OPEC povecati proizvodnju kako bi usporio rast cijena, Trump je zabrinut a Putin vec trlja ruke.
Mogu one divljat i rast koliko god al ja cu uvijek za Cvaju silat
Jao teksta retardiranog, cuj pala cijena 0,9%, i ti bi sad da gorivo pojeftini 10 feninga jel? akciza je kriva, kad je poskupilo duplo vise nego sto je trebalo, ovce debilne.
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Cijena goriva u 42. sedmici 2018. godine BiH- 2.31 KM Hrvatska- 10.60 kn (2,68 KM) Crna Gora- 1.38 EUR. (2,69 KM) Srbija- 155.70 RSD. (2,59 KM) Ovo su aktuelne cijene nafte u regiji. Koliko ja vidim, u BiH je najjeftinije... to sto sada cijene rastu, a drugima padaju, ne mora odmah znaciti da je kod nas najskuplje... Informativni mediji bi trebali objektivno situaciju razgledavat, a ne ovakve poluistine sirit.
ja zivim u BiH i ta me cijena interesuje, jer sigurno necu ici ni u jednu susjednu drzavu da tocim gorivo.
Zato sto smo mutav narod, a stranke vlasnici pumpi.