Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je tu brankovic to ce biti nesto i po zakonu.
@podstanarxxl sad hocu da komentarisem prisustvo doticne pijavice Brankovica...kad je gdin Brankovic tu, znate odmh da je sve "po zakonu" 😂😂😂 pa dokle vise jbte Brankovici, Terzici...SDA pioniri
@podstanarxxl tu je da mu se ne dira carinski terminal slovencima jer slovenci preko intereurope u kojoj doticni ima dionice izvlace milione mjesecno za obicni parking i izdavanje prostorija spediciji i carini. Carina BIH placa intereuropi kiriju u bosni. Pa gdje to ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
divi Brankovica sto se zadevero,misli kako ovo prodati
@Rifet sto meni,meni je svaka vlada ista,ista govna ista suplja
Forto dragi otjeraj tog lopova Brankovića ako misliš da se šta napravi
Dinamika i sinergija to je glavna floskula
Ovaj gradski autoput je jedino rješenje za rasterećenje saobraćaja korz Sarajevo i prema Vogošći, jer svi oni koji idu prema Mostaru ili Zenici će ići ovim autoputem.
Cim se Brankovic vrti oko para i "novih" projekata nema nama nove buducnosti ni bolje sutra.
Jel to Bakire sa Brankovicom podmladak stranke , dali do tebe dolaze glasovi obicnih ljudi .
Danasnji sudar na otoci je glavni dokaz zasto se mora napraviti gradski autoput. Jedna obicna saobracajna nesreca izazvala totalni haos u gradu jer ne postoji alternativna cesta.
BRza cesta...lijepo zvuči, vidjećemo koliko je brza njena realizacija
Eto vam nove vlade, ne smiju sda brankovicu pisnuti niti smju da premjeste carinski terminal. Zato sto brankovic ima tal u intereuropi. Milioni idu u sloveniju za obicni parking vec 25 godina. ali niko ne smije da proviri u tu firmu. Nova vlada Rogatica Brankovic Rogatica.
Ovaj brankovic ima dionice u intereuropi . Zato produzava vec 25 godina slovencima ugovor za carinske terminale.
@Aliibaba samo kod nas carina može biti u sred grada...
A hoce li trebati neki program platiti 500 000.
sto sjedite sa tim dokazanim SDA banditom i kriminalcem jeste li boni normalni
otkud se sad ovaj provjereni SDA lopov i kriminalac brankovic pocinje pojavljivati
kako je prvoborac i zaslužni građanin Ćesir reagovao na ovo?