Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjera nacije se ogleda koliko je gradjanin te nacije bogat a ne koliko su mu usta puna nacije a stomak prazan. E moj Mile Srbine. Razgrni virtuelnu da vidiš pravu stvarnost. Narod ti je gladan. A vi iz FBiH imate svoje Milorade samo puta dva, jer ih imaju po dvojica na jednom pojilu. Prvo se svoje dvorište kosi pa onda prigovara sustanaru iz duplexa.
Bilo bi mu bolje da je spominjao neke referendume ili otcjepljenje, to bolje godi srpskom uhu..
Kolji ste vi retardi ovo vam neka vijest. Kakve veze ima Dodik sa biznisom? Sto ga uopste spominjete i dajete mu medijsku paznju? FUJJJJ
Ljudi sad nas dodo pljacka preko bobar banke i srpske banke pa i naplate indirektnih..Otvorimo oci jer ovaj kriminalac nema kraja, je.o mater svoju..Dosta nam je nasih lopova sad moramo i genocijase finarsirati..
Samo saradnja i sve ce da cvjeta...ali da se ne krade.
Sve shljashti od napredka.
koje ovaj droge uzima ?
Ovaj Dodik dojadio je i bosancima u rs tj srbima. Shvataju ga ko Fadila Novalica.
HAHA... genocidni cetnitet nastao na zlocinu, genocidu, urbicidu, pljacki, etnickom ciscenju, silovanju, progonu itd... Niko normalan, sem cetnika nece ulagat svoj novac u genocidnog monstruma.
@yolo Tako ćeš i ti kmečat` kad dobiješ korijen celera za ručak kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jel bilo dobro meze i pice na Jahorini, bacis koju suplju za besplatan spa all.inclusive.
ovaj kokuz je meni smjesniji i od ramiza zmaja i ismeta hore zajedno.....ja kontam da on,odkako je sam sebe uhvatio u lazi,vise nikom' ne vjeruje😂😂😂😂
Samo se drzi planina, Dodo, one i jesu za medžede. Mada mu pljuca više ide na divlju svinju nego medžede ali eto...
Jest kada od federacije ukradete milijardu KM PDV-a ekonome :-D
Napredak se vidi jedino kod tebe i tvojih pajtosa, Konjska Glavo!
"Napredak je već vidljiv u RS-u"
hahahahahahahahahaha
Ista kao sa reklame za gulas
Cuj napredak a djikani iz RSa dolaze masovno u Gorazde,Sarajevo i ostatak federacije po platu i gebiru....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jarane jel ovo prvomajska sala sta je ovo?????????????????????