Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile bosnjacki sine.
Želim da burek padne na 3km
bravo dodaraaaaaaa 👌👌👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏
Pa zato što bi bio kul političar kad se ne bi bavio secesijom. Jedino bi on radio u korist običnog čovjeka.
Dje necemo, kad gura Bosnu u nato i eu vise nego “nasi” politicari.
Da ovaj Doodik ne mora radi izbora ovoliko kenjat o nacionalizmu bio bi top politicar.
Zasto drzite ovu populisticku i za obican narod afirmativnu Dodikovu izjavu danima?
Bravo dodo
Bravo precednice hahaha
Za Bosnju je bit o da se samo ne puca, izdrzao je on u ratu i goru gladi - neka samo nastavi glasati za SDA,da vidimo dokle ce test izdrzljivosti jos da traje?!
Fala Miletu što nam je podario još malo luksuza i uživanja..
Imao je priliku Snsd da predloži nula pdv ali je predlagao 10%. Sada kada je podržan zakon u predstavnikom domu, kako ga nebi podržali i kako bi ga oborili, sada on kao predlaže 0 %.
Najosnovnije namirnice za pripremu hrane u kucama su oslobodzene poreza - nesto sto nije luksuz. Medzutim preradzevine i gotova jela i pica se generalno oporezuju,. Pravi odgovor na rast cijena hrane je da se stanovnistvo pocne vise baviti poljoprivredom i stocarstvom. i da drzava subvencijama koliko moze pomaze one koji prave vidljive rezultate u poljoprivredi. Poljoprivredni artikli nisu skupi u sirovom stanju ali kada se malo prerade onda postaju i znacajna roba za izvoz.
Sta mi vrijedi sto ces skinuti PDV sa kavijara i teletine? Ionako nemam para da to kupujem :D
Bolji nego ovi u federaciji političari
Najobičniji populistički potez. Sve da se i donese takva odluka, tehnički se ne može do kraja godine izvesti. Šupalj si Mile ko zub osmica:D
Eto izbora Mileeeeeee
idi kradi nešto, dobro ti je rekao šmit, pametniji si kad šutiš
Na polju ekonomije, samo jedan strucnjak je jaci od njega - "naas" Foodill
Ne vraćaj se u institucije, narod može i bez hljeba.