Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli vas kur** cestitate jedni drugima nije da vam je drzava u haosu aa ekonomija posebno
OK nagrade, ali koja je težina ova nagrade, za koga je bitno ako netko dobije ovu nagradu? Za radnike? To je samo kao " dokaz" da stranački menadžeri kao "dobro posluju" lafo. Nigdje veze. Ima firmi koje jako dobro rade (znam lično momka ima svoju kompaniju razvaljuje, redovn a plata dopirnosi sve ) a da se i nezna za te ljude jer nemaju veze sa strankama. Govorim za ove naše pojma nemam tko su ovi sa strane.
i samo da se malo nadovežem na poslovnu klimu kod nas. u prethodnom sam komentaru spomenuo ovog momka što ima firmu. nađe partnera da prošire biznis, stranac. sve super zaposliće još 40 ljudi. brate godinu su potrošili u jednoj našoj čuvenoj opštini ubili ih u pojam sa nekim fazonima. Ovaj stranac rekao hvala ti brate mojne me više zvat. ozbiljno 100%
Svaka čast za Klas! Ova firma ide samo naprijed od kako je u sastavu AS GROUP iz Tešnja.
Smjesan skup u reziji SDA bankara koji nikada nije nista od investicija donio u BiH
firme koje su najvise profitirale su : doo vlada doo ministarstva i doo dom naroda
pih
Samo je u komisiji falio Pane Škrbić pa da se dodjeli nagrada za najmenagera svemira :-))
da li se ikada ijedan projekat sa SBF doveo do realizacije?
Ovo je obično samoreklamerstvo vladajućih, potpisaće se neki memorandumi tipa aerodroma u Trebinju i autoputa Bijeljina - Brčko i to je to.