Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voim vidjeti kad se gradi bilo gdje... Naprijed Tuzlo, naprijef BiH!
-ja sam veliki Sarajlija i opet cu vam doci u Sarajvo u posjetu kad mi hitno zatreba kakav medicinski pregled,ultrazvuk,magnetna i koja markica da onako usput zaradim iz vašeg budzeta...vozdrica raja :-)
Iako je članak štur i ne daje dovoljno informacija iz pročitanog, između redova, se može zaključiti da su građevinski moćnici zajedno sa onima koji u gradu odlučuju uspjeli konačno da postignu dogovor oko raspodjele TALA. Očigledno je da su sva građevinska preduzeća u Tuzli u finansijskoj krizi i da je velika borba za opstanak. Doći će momenat i u ovom gradu i u ovoj državi da se počnu procesirati kriminalci.
prelijepe gradjevina.kao gnijezdo mafije u napulju.vec mu predvidjam dobru karijeru kao ruzni sivi blok komunisticke gradnje! ljudi proputujte malo naokolo pa vidite kakvih sve fasada,boja i objekata ima. ruzan ko sama tuzla!
Kad Severina rivom hoda cila riva blista tad prenosi se slava naseg bilog mista Kad Severina gradom prodje to je ponos Splita bas je Seve slavna poput druga Tita Ref. Severina, Severina ti si bomba, ti si mina jerbalabi muskardina Severina, Severina Severina, Severina moj je krevet tvoja bina ja bih s' tobom tija sina Severina, Severina Kad Severina bluzu skine covik dusu proda zvizde tad mornari i masu joj sa broda Kad Severina mini skine tad Marjan se probudi ludi nocni provod cili Hajduk nudi Ref. Kad Severina gliser vozi valovi se pjene o, Hriste, ti pomozi da provoza i mene Kad Severina ljubav vodi ujeda i grebe jer voli nasa Seve da se dobro ... Ref.
Nesto mi djeluje blizu stadiona, sutra kad se bude gradila tribina na toj strani gdje je poslovni objekat, nadam se da ce biti dovoljno prostora, i da nece smetati jedno drugom.
http://www.facebook.com/BihS portNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
Nek se sam gradi, niš ne brinite bile bu sve ok..ne
Molio bih jednu reportazu o Mellain TUZLA, vrijednost projekta 110 MILIONA EUR-a. Malo da svijet u BiH vidi sta znaci 24h rada dnevno i da vidi tu grdosiju Pozdravi iz Tuzle,
@ime sad ćete je li nepismena nakupino bjelancevina, vrati se u osnovnu skolu!
Bravo, neka se samo gradi u RH, BiH, Albaniji, dok u RS nema pa nema ni puteva, niti zgrada samo tuga...
i jeli ovo za vijesti??? sad će te i zgrade otvarat uz velike fešte,ručak i slično?