Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast 👍
Pozitivno je to sto ih nakon skolovanja ceka siguran posao,mogu ostati u svom gradu i ne moraju gledati u oca i mater hoce li im pruziti koju marku. Svaka cast cure i sve naj bolje u zivotu.
@ljutit ode ovo u prevent na ugovor od mjesec dana
Kod nas je izgleda muški posao samo lopata i krampa čim se svi odmah pozivaju na to. Kao hajde da te vidim možeš li to. Vi muškarci sebe tim ekskluzivnim pravom na teglačenje samo reducirate.
e super... ionako nam je manjak limara, zidara, vodoinstalatera.... saće se to fino popunit... o čemu vi pričati, pa nisu žene glupe da rade teške poslove... zato i imaju muškarce da im nose kese i premještaju namještaj
Hocemo da ruse iste predrasude i na mjesalici kao sto to muskarci rade u kuhinji.
Velika sreća... Radit će kasnije za 500 maraka.
Haj na baustelu srusi predrasudu?
sto mi nesto govori da ce ova djeca za cca 6 godina skontat i reci sebi "ma yebes ovo" :D
u sarjevo pobjegla iz gorazda da radi u SCC-u i glumi primadonu.
maksimalan respekt za ovo ! da je bogdo ovakvih cura po sarajevu...mada su i ovo tamo izuzeci.