Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će nas "Konzum" poklopit reklama da favorizuju domaće proizvode. Potpisivanjem ugovora sa "Ditom", "Konzum" dobija besplatan medijski prostor, a ono malo "Ditinih proizvoda" svakako će se naći negdje u ćošku, daleko od očiju, u sjeni "Saponije" i drugih dumping-ških uvoznih kompanija.
Furaju se na Bingo....Ajmo Topsa ljudi, za MARKU se najedes ko konj ocam.....
Pa normalno, svatko gura svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konzum je već izgubio marketinšku bitku u ovom slučaju od Binga. U Konzumovim marketima u Hrvatskoj nema niti jednog proizvoda iz BiH, čak ni TZ soli, osim Sarjevskog kiseljaka, koji je ionako u vlasništvu Ivice Todorića, vlasnika Konzuma, odnosno Agrokora.
gubi, a svi Konzumi kad god dođeš prepuni ljudi...
Jes ali u djelu Federacije gdje su Katolici u vecini, u Sarajevu to nije slucaj, mislim da bi vremenom Merkatori mogli preci u vlasnistvo Binga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
agrokor je kredit(zadnji) uzeo kod rusa (mislim da je VTM banka, državna banka) a sa njime je pozatvarao krediti u bankama u SAD-u i VB i Njemačkoj. Inače, načuo sam da je često u Švicarskoj (pogotovo kada se hapsi u Hrvtaskoj a naduže je bio kada je bila afera sa Bandićem i firmom za bilborde u Zagrebu - koju je Todorić privatizovao tako da je većinski vlasnik)
ZAR NIJE BINGO NAJVEĆI TRGOVAĆKI LANAC U BiH??? kakav je ovo članak??? Uvalili ste sliku iz 1991. godine i još hoćete da od Konzuma napravite međeda. :)
"Raduje nas što će Ditini proizvodi krasiti police naših prodajnih objekata i time dodatno obogatiti ponudu domaćih proizvoda. Adnan Šteta-----napuši se ti kurca ubleho jedna...koju ponudu domaćih proizvoda...treba vas protjerat iz BiH!
smješno ma nije salim se nego je presmješno,konzum treba da plati svoje dugove prema bosanskim dobavljačima koi su blizu3.000.000.000 KM ovo je što treba da podrži BiH privredu a DITA kada bude dostupna naHECI znajte da uspjeva jer tu je keš
Vidi minusa je li vama konzum daje plaču,nema te vi pojma šta je bit proizvodnje,ali imače te priliku kad vam uši padnu na ramena.
Kardan@:-)
PIK-a kartica KONZUMA je klasični popis stanovništva BiH.Malo morgen je ostvarenje popusta.Popuniš kompletan CV.Neko reče 5000 radnih mjesta...da...FEUDALNIH. Znate li kolike su plate?DITA proizvodi u KONZUMU,ma dajte, biće na dnu polica gdje niko ne traži, a gore...na visini očiju K-PLUS (Jamnica, Ožujsko, Karlovačko, PODRAVKA, ZDENKA, JADRO)Neznam šta vam je ljudi?Jeste li ikada u Hrvatskoj pronašli DRINU ili SARAJEVSKO PIVO.Pokušajte pronaći TEŠANJSKI KISELJAK ili OAZU.Pokušajte pronaći Akovin proizvod ili Brojler, pokušajte pronaći TOPS...ili BAJRA sudžuku ili kulen.Mislim da moramo sami da se osvjestimo jer smo skroz ali skroz onesvješćeni.Razmišljam neki dan o ratu, 2. svjetskom,ne proteklom.Našem.Njemačka ponovo ima RAJH,Dobili su Rajh.Industrijom, monetom, privredom.Rat i ovdje traje.Ne puškama.Traje industrijom, trgovinom,otimanjem naših dobara.Osvoji nas KONZUM a pod plaštom PIK-e,ko fol zapošljavanja i K-PLUS-a. PROBUDITE SE. Bolje popijte s česme čašu vode nego JAM(N)ICE
Kupujmo domace i spasimo fabrike od bankrota
LICEMJERI !!!
Kamo sreće da su sa Konzumom odmah sklopili dogovor. Na stranu babske priče, ali Konzum je trenutno viza i za SLO, HR i SRB, Kad bi Dita radila samo robnu marku za Konzum izvukla bi se iz krize.
Nisu ga trebali dati konzumu pa kad nista ne bi prodali. Konzum je olicenje firme koja ubija domaci proizvod a cijene koje drze su u najmanju ruku smijesne.
KUPUJMO DOMAĆE !
Na prvi pogled (na ovu fotografiju) pomislih "Ja budala, na sastancima TV gledaju!" Tehnologija u ovoj drzavi je na nivou sveg' ostalog...
Haha vidi monitora ko na informatici u osnovnoj
USHICENJE, PRED PONOVNI KRAH.... Naivna gomila.
j'bote, vidi monitora!!!
koja budala jos kupuje u konzumu , daleko su skuplji od ostalih
Puni su konzumi stoke