Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad pijem Bony Colu bubrege derem, placem, sta cu. #tegoba
schweppes je zakon isti okus decenijama,cola postala cisti secer
Pice koje je vise pobilo ljudi od Hitlera i crvenih kmera zajedno....Legalni otrov koji zidovski lobi pod svaku cijenu trpa ovo pice u svaku kucu,gdje djeca na reklamama uzivaju sa svojim roditeljima....Pice koje izaziva dijabetes,leukemiju,zaustavlja rast kao i mentalo zdravlje.Plus,konzumiranje ovog pica finansirate raznorazne ratove gdje su masonski fakini imali neke koristi.Glavni izvor prihoda ZLA na ovom dunjaluku. Sada mi pucajte minuse,ali znate da govorim istinu!
HAhahahaah cim sam vidjeo clanak znao sam da ce netko spomenuti zidove A tko tjera ljude da piju kolu, da mozda nisu zaposlili par miliona zidova koji navecer provale u kuce i sipaju nam kolu u usta ili koriste neke sihre i magiju pa nas kontrolisu??
Ne pijem to smece !!!
Ja sam poceo piti sprite samo zato da bio bio ko grant hill
KOLU PIJU SAMO LEZBACE I PEDERI
A sta ti pijes majmune? Cime se rokas?
@svjetlo u tami PIVOM