Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja I ?
Aferim jarane a ovi politicari neka dudlaju coronu.U ovom najvecem svijetskom politickom sranju najvaznije je ostati u pameti.
Bas nije mogao da priceka otvorenje aerodrama u Bihacu i Trebinju pa da mu svane.
Rjesenje za ovo ce biti treci svjetaki rat da se resetuje sve i da ekonomije ponovo kreenu od nule. Ljudska rasa i tzv civilizacija je doaegla vrhunac i nema vise gdje. Ili ce nestati ili ce se desiti neka tranzicija u neki novi ustroj bijede i bogatasa
@DirektUbrain davno bi to bilo , da nema atomske bombe ... koliko je nuklearnih sila u svijetu...tacno 9 . I ko ce zapoceti ...niko !
trebal vam direktora
Uskoro opsirnije😂
Uskoro opsirnije😂