Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPORAZUMNI RASKID UGOVORA TACKA 12 stav 3 ...ima isplatiti OTPREMNINU u iznosu 2/dvije/ godisnje neto plate cca 100 000KM
znam covjeka licno i moralna je gromada. izasao je iz politike upravo jer nije htio ucestvovati u talovima, niti biti potrcko bez vlastitog misljenja. bio je kod privatnika na super funkciji godinama i moze se vratiti kad god zeli. za kratko vrijeme je sredio korupciju ( barem ovu najvidljiviju) i poceo uspostavljati sistem... ali sam se ne moze.. zao mi radnika koji rade ko konji za bosnalijek..
Pih, znači ništa od STIPENDIJA u skorašnje vrijeme :((
samo se pitam ko je to u ovoj državi podnio ostavku da nije MORAO!!!
Brod tone! ODNIO VRAG ŠALU - NEKO ĆE IPAK NA POLAGANJE RAČUNA OVOM NARODU. ALIĆKA POMAGAJ SADA!
Razlozi za ostavku navedeni u tekstu su neki sudski postupci zbog cega nije mogao biti upisan u registar nekakav. Zavio Krivaju u crno, firmu koja je u SAD izvozila, premijer ZDK u vremenu kad HIFA, niotkuda, postaje jak igrac u distribuciji nafte, da bi poslije funkcije postao direktor u toj istoj HIFI. Pametnom dosta. A sa par miliona na racunu svako bi u granapu dobar dan, hvala i molim govorio i galantan bio.
zasto mi brisete komentare...niksic vam je na dnevniku objasnio koje i kako pokupovo dionice...njegov kako kaze "sugradjanin" zastupnik ruske firme preko eurohausa...covjek nece da ucestvuje u toj i takvoj rasprodaji...pametnom dosta...
Ma... sta reci, koju posluku porat. Plate su male i radnici nezadovoljni. Radio je cisto ekonomski ali to nije dovoljno da se zadovolje radnici. Trebas imati dobrog lidera i menadzera koji zna sta ljudima treba i kako da to realizuje a da zadovolji sve. Dobar ekonomista ali ne i menazder jedne velike gigantse firme.
covjeka znam jer kupuje u prodavnici gdje ja radim i nevjerovatno kulturan covjek pravi gospodin,mislim da nije clan nijedne stranke ali nisam siguran.znam da ga radnici hvale i da je dobar strucnjak!
Kakav smo mi samo narod...Sudimo o ljudima koje uopste i ne poznajemo.Nije ni cudo sta nam se desava u drzavi.Slucajno poznajem ovog covjeka,i mogu reci da je ovo jedan od najpametnijih ljudi koje sam upoznao.Ne znam koji su razlozi zasto je dao ostavku,ali sama cinjenica da je sam dao ostavku govori nesto o njegovom karakteru.Volio bi da upoznate ovog covjeka jer se od njega moze dosta toga nauciti i daj Boze da su nam politicari kao pomenuti gospodin Nedzad Polic...Zelim mu sve najbolje u daljem zivotu i nadam se da ce nastaviti dalje u zivotu da se bori za bolje sutra ove drzave,a vama kriticarima zelim prvo da provjerite neke informacije o nekome pa onda da ga blatite jer bi jednog dana i vi mogli doci na stub srama....
Pa valjda je dao ostavku ili dobio otkaz. Ako je dao otkaz, kome ga je dao, sebi??
Sto to vi mene banujete?
vidio covjek koliko je tu g.o.v.an.a. i dugova , koliko se kradu lijekovi, sve sto proitzode kofane analgine paracetamol , ovo sve sto je jeftino to niko vise i ne narucuje od bosnalijeka to se vrecama iznosi i apoteke prodaju po 1 km.
Ne gine nam sudbina Cipra, na ulice i dizi revoluciju.
Skolovana alma (namjerno malo slovo), plata se daje za ucinak, a ne za zavrsenu skolu. Svoju sterilnu diplomu mozes sebi . ......
E novinara i jada... Daje se ostavka a prima se otkaz kolko ja znam al' ajde...
evo nasekiro sam se sto je dao otkaz