Dobra vijest za bh. dijasporu
1
Direktna aviolinija Chicago - Zagreb i Beograd
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bude direktna linija Sarajevo- Chicago onda pisite da je dobra vijest.
e da, zaboravio sam napisati, radje cu cekati u minhenu za transfer to sarajevo nego u neljubaznom zagrebu ili da rizikujem da mi u beogradu opljackaju prtljag ili me uhapse zbog ratnog zlocina nad nevinim nenaoruzanim i jadnim srpskim vojnicima. i jos treba da sjedim 9 sati u avionu punom chikashkih c,h,e,t,n,i,k,a, onih najgorih koji su poslije II world wara pobjegli u united states i digli spomenik djeneralu drazi.
nisu ni poletitili a vec gotovo, zalosno lokalne novine: http://www.rrstar.com/updates/x1336442128/FAA-training-issue-ends-service-from-Rockford-to-Serbia-Croatia
veceras polece ova linija i zato pozelimo sretan put svim putnicima i posadi !!! cjene su povoljne , a nije Bosna samo Sarajevo...nama bih gradjanima iz krajine i okoline je zagreb pred nosom :) tako hvala kompaniji air plus sto nam omogucuje da putujemo svojim kucama :)
Toliko vas je Ratko iselio u States i jos nemate direktnu liniju za Sarajevo!!!!!!!!! Pa stvarno ste................ ili postoji nesto drugo?
kako mi je drago sto ne mozes izgovoriti kako se to zove :D
Perooo! Kako bi bilo lepo da to avionce sa cetema na putu za lepi BG skokne malo do tvog STOLNOGA GRADA, pa da se bre malo posetimo, sta kazes aaaaa? Glupane jedan!
@Selma Bravo Selma nek si mu odrzala predavanje, papku i PUTUJ SELMA I MOLIM TE NE NAGINJI SE KROZ PROZORRRRRRR........
Bosanci koji zele do sarajeva nemaju absolutno nista od toga. jer kad dodu do zagreba ili beograda nemaju leta do sarajeva. tako dace ipak letjeti do naprimjer beca i onda drugim avionom do sarajeva. jedino Bosancima iz Bosanske Krajine odgovaramozda let do zagreba.
ma kakva linija sa kim putovati sa najvecim nacionalistima ma bjzi prvo su bili zamislili dva direktna leta za zagreb i jebigrad nije bilo plaho zainteresovani pa onda jedan let srborvatski ma ebi ih oba zivila lufthansa
dobro da su napisali da su glavni gradovi Hrvatske i Srbije, Zagreb i Beograd. ja mislio Citluk i Sokolac...
Srbija ima veliku dijasporu u Chikagu, trebalo direktno do Beograda, nego bice i to planira se sledece godine, nznm sto nas guse sa Zagrebom nego ajde za pocetak ovo :) a vi Bosanci nikom ne mozete da zabranite gde hoce da lete, znaci neko ce preko Beograda, neko preko Zg-a a neko preko ostalih i tacka.
Kad bude direkta linija Široki - Grude- Chicago onda ce biti dobro..ja zivim između Gruda i Širokog
Pilot ocel bit sta na liniji Sapna-Dubrovnik....hoce djeca mi na more a kadet pokvaren
ce biti linija mostar compton da idem na harem eazy e u,,,da prospem pive malo,
@@@ Ne, Chicago ima 2 aerodroma, OHare i Midway, a ovaj Rokford je od Chicaga dalji nego Mostar od Sarajeva, pa ne kazes da mostarski aerodrom pripada Sarajevu. I nema potrebe za bilo kojim pametovanjem, ja sam licno bio u Rockfordu, tako da znam da to ne pripada Chicago ni blizu. Predgradja Chicaga pocinju 80tak kilometara od Rockforda.
Dobra vijest za bh. dijasporu????? Pa kakve veze ima BIH sa Zagrebom i Beogradom hajd pojasnite to.......