biznis
0

Dino Merlin postao zaštitno lice paštete Perfetta

Klix.ba
U idiličnom okruženju sarajevskog restorana Kibe, u prisustvu Dine Merlina, kao zaštitnog lica, promovisan je novi proizvod MI Ovako - Perfetta pašteta.

Proizvedena od najkvalitetnijeg pilećeg mesa iz domaćeg uzgoja, Perfetta ne sadrži konzervanse i začinjena je isključivo prirodnim začinima.

Iako je lider prehrambene industrije u BiH, koji u svoj paleti ima preko 150 različitih proizvoda, MI Ovako je dugo usavršavala recepturu Perfette.

"Skoro dvije godine radili smo na ovom proizvodu koji je nastao kao plod potrebe i želje da u poplavi jeftinih i nekvalitetnih proizvoda ponudimo potrošačima prepoznatljiv i zdrav proizvod, vrhunskog kvaliteta i okusa", rekao je Mušan Mutevelić, direktor MI Ovako.

Riječi hvale za Perfettu imao je i Dino Merlin, koji se prisjetio djetinjstva i vožnji biciklom po Bentbaši uz krišku namazanu paštetom. On je naveo da su saradnju sa MI Ovako, započetu još prije deset godina, održali neprikosnoveni kvalitet njihovih proizvoda, te pozicija domaće društveno odgovorne kompanije i istinskog lidera prehrambene industrije.