Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
URUSAVA LI SE TO \"TVOREVINA\" ???? Prodato sve sto se moglo prodati... Pokradeno sve sto se moglo pokrasti... \"Telekom Srpske\" prodat, pare potrosene... \"Rafinerija Brod\" prodata... \"Zeljeznice Srpske\" u stecaju-unistene... \"Sume Srpske\" rasturene... Zdravstvo u kolapsu... Skolstvo se gusi u korupciji... Nema novca, nema investicija... Narod osiromasen i bijedan... Ali su zato napravljene kuce i vile po Beogradu i Srbiji... za svaki slucasj... \"Mjehur od sapunice\"...koliko mu jos treba vremena da konacno pukne...?
sve mirise, bolje reci SMRDI na BRANKOVICAsve po zakonuNEDzADA!
ako je netko gledao kako je izvjestila tv1 o ovom slučaju mogao se samo smijati. kao milion puta do sada - krivac je SDP. glupo mi da \"branim\" SDP, imaju priliku pokazat ko su i šta su pa su prvo krenuli sa uhljebljavanjem kadrova (kao i ostale stranke u koaliciji). ali je smiješno kako se ponaša tv1 kao da je stranačka televizija silajdžića pa udaraju po SDP-u za sve jer su ih ovi izbacili iz vlasti. najsmješnije je bilo sa aferama o kriminalu u elektroprivredi u zadnjih 15 godina, koje su pripisali SDP-u iako su stotine miliona ukradene a po nadzornim i izvršnim odborima sjedili uglavnom kadrovi iz SBiH (dijelom i iz SDA, kao i danas) i tek sa dolaskom nove vlade se za iste i saznalo.
SLOBIN NAJDRAŽI JUNIOR KOJI UPROPASTI SVE ČEGA SE DOHVATI SADA PAMETUJE,PRODANA DUŠA
Eno opet Brankovica. gdje god smrdi i on se pojavi. Da on nije govno?
Oba entiteta su u banani. U Rs-u ne zive ljudi, pa zivotinje skacu kad im krmak Dodik baci kost. Za ocekivati je da oba entiteta propadnu. E sta onda..
Rasim Kadić je potpisao pristupnicu za SDP!
Otkud naš liberalac Kadić dođe za direktora terminala. Ovo je nevjerovatno. U kojoj je on sada stranci????
divi našeg rasima đe se uvalio ee aferim rasimaga ja vidim nema te nešto. lds ili kako već . ja direktora i kujca haahhaha
sad ce mo placat skuplje gorivo da bi platili dug. opet po dzepu gradjana...
AMA STA SE SEKIRATE POSKUPITE GORIVO I PLATITE DUG MIS SMO SVAKAKO NAVIKLI DA DIZETE CIJENE I KAD TREBA I KAD NE TREBA
pa zato je stanje u drzavi takvo kakvo jeste niko ne odgovara a narod ispasta
Za ovo para kojima treba platiti nečiji nerad,, kriminal za koji (za sada) niko neće odgovarati, oni mladi penzioneri pred skupštinom bi se razišli i ne bismo ih vidjeli barem dio sljedećeg proljeća. A koliko je samo ovakvih slučajeva za koje se ne zna? Ne znam šta čekamo više, proljeće je stiglo, a mi....
@0306 Terminali u Pločama nisu u politici nego u gospodarstvu, pa tako ni direktor nije politička nego gospodarska odnosno privredna funkcija.
ja stetocina i krmadi sjede ko mazge u foteljama objesili kravate i misle sve je ravno do mora ovo koje odgovoran treba ga objesiti na marin dvoru ovu privredu nema ko da prati ili je namjerno razvaljuje nakon sedam godina konstatira se fula a kako ce je pratiti taldzija na stotine
da smo bogdom glasali za naseg lava Harisa sad bi haris preko svoih veza u svietu izlobiro da ne placamo
dabogda ti rasema djecu cuvala zlatna kasiko