Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ne moze opstati mali je grad za tolike trzne centre vec grade jedan u centru od 60miliona maraka, a imas Bosku,Konzum trzni centar, Zenit i sad jos ova 2 gigantska tesko ce opstati.. da ima 600 000 ljudi da..ali 180-200 000 ne..i ovi su vise nego dovoljni nema guzve u njima..a sta tek sa ovim gigantskim..bice dobri samo komleksasima za slike da kace na FB kako se nalaze u njima..
Posalji CV u Deltu
A da se ti vratis odakle si sljego u Banjaluku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je "soping mol"? Jel to neka nova muzicka ljestvica?
Ako vam je gradnja soping centra najveca investicija u RS-u onda ste stvarno daleko dogurali...kako su rijetke ili nikakve investicije u RS-u i ovo nesto znaci trenutno...
Ovo je nešto najtužnije kada ti uz gradnju tržnog centra se hvale novim radnim mjestima, pa onda i recite da će si isto toliko radnih mjesta ugasiti ili će jedni te isti samo preseliti radnje!!! Tuga
Cik pogodi ko ce biti na otvorenju ??? Pa Mikiiiiiiiiii
Mišković i Mile klepili 15 miliona KM od IRB-a. Kredit se naravno ne vraća. Istraga utvrdila da je Ugovor izgubljen...
Jel kao i Boska, i tu su pricali da ce biti nekih ulaganja a slabo. Jel ono neki dodikov kum nesto prevario. Ma ko ce ga znati
Ali "soping mol", sta je soping mol? Brate, ili napisi shopping mall, ili trgovacki centar. Soping mol ne znaci ama bas nista.
Велкам то Републиц оф Српска
Znaci Vuku Karadzicu, mada i mene to nervira. Srbi napisu Kroacija Ejrlajnz.
Bakir porucuje,e vala necete,imali mene tu u prici.Koliko je moje.
Реално је тешко да може то да опстане, ко ће ту да купује, јбт Ал добро је да се гради, упошљавају се људи, а касније радници кад то буде завршено и на крају крајева остаје нам сама зграда, па нека и зјапи празна
Super vijest za BiH.
ko nađe projektnu dokumentaciju toga MOLA neka se javi da preuzme nagradu :)
Hoće li biti sve ruski proizvodi ili će biti nečeg za kočoperenje u zapadnjačkim trenerkama?!
@ninina jel' europe ili eVrope?
@vojvodazmisic Znaš li ti da u Srpskom jeziku ima više od 8000 turcizama koje svakodnevno koristiš? Neke od njih su: dućan, hajduk, kesa, džep, šećer, bekrija, bećar, boja, bubreg, limun, badem, majmun, šal, pamuk, sapun, taban, čorba, jorgan, kafa, kafana, kašika, rakija, čarapa, para, boja, pekmez, kajmak, sarma, kapija, baksuz, komšija... Pazi, ovo ne govorim radi provokacije nego čisto da nampomenem koliko su balkanske tj. ex-yu zemlje u rikvercu!
dobra je slika, Elektrokrajina sva u sjaju, a nigdje tog MOLA nema ga ni na skici ):)
Miskovic jedva ceka da baci 60 milki u eurima na nesto sto je osudjeno da ne moze donositi profit. Ovo je samo spinovanje i vracanje duga dodikovcima da zasjednu sumnjacima za vrat jos jedan mandat. Zanimljivo da u tamnom vilajetu obicno pred izbore pocnu ove spike o investicijama koje treba da se dese, eto bas malo nakon izbora. Ne vjerujem ni da su ti Srbi u sumskoj bas toliki balvani da nasjednu na istu pricu svaki put, ali ne bih se klkadio ni da nisu.
@ninina ne poznajem nikog u svojoj okolini ko gotivi Bakira. To sto je bolesna izborna kombinatorika u stanju iznjedriti lopove na vlasti ne znaci da je vecina naroda goli kreten. Sto se ne bi bas moglo sa sigurnoscu tvrditi za 'bolji blentitet'.