Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na temu, ignorisuci nepismenost kixa....dell je bio gigant kompanija 90ih i ranih 2000ih. nudili su dobru cijenu za dobar kvalitet i unikatnu uslugu da svak moze sastaviti svoj kompjuter po zelji. medjutim uspavali su se, zadnjih 10 godina nisu nista novo izbacili. probali su sa ldc i plazma tv-ima ali to im nije dalo nikakvu prednost ni inovativnost. utom su stigli tableti koji sada potiskuju laptop i notebook racunare. a u isto vrijeme su laptop racunari postali jeftiniji kod konkurencije tipa toshibe, lenova, compaqa pa cak i sony-ja.
ako vec prepisujete od djogine srne, onda se barem drzite njihovog pravila pisanja koje im je ostavio onaj brko vuk karadzic a nemojte mijesati i njegovo pravilo i druga pravila kada je u pitanju pisanje.
Ja kontam Del Boy :)
Ne može nikako biti Michael Del. Ili je Majkl Del, ili je Michael Dell.