Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad bi bilo vode, pa da vidiš turizma. Nikad mi neće biti jasno kako ovi funkcioneri putuju okolo, a nisu svojim građanima obezbjedili osnovni uslov za život - VODA. Dok god ima redukcija, ne bi meni niko išao na službeni put.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
Da mi je samo znati za sta smo postavili standarde??? mozda u bijedi, necistoj vodi za pice, zraku koji je daleko od normalnog za zivot itd itd. Joj Skaka i ti si posto bijednik pravi, samo ganjas publicitet i finansiras projekte koje ti donesu SDA-ovci a to znam zato sto sam i ja jedan od onih ciji projekti na budjetima nisu prosli a znam i kome su otisle te pare. SVI CETE VI U ZATVORE JOS MALO!!!
Naputova se telećoliki, što ni u snu nije mogao dosegnuti...
narucio skampe u restoranu pa konobara poslije napao da mu nije donio ribu. kaze ja narucio skampe a ti mi donio ovo ovo sta je ovo uvrnuto
kad frfljan pocne da frflja bas predstavlja grad 😂
Opasnost za Vukovar još nije gotova. Naime, tamo je Beograd već osposobio i indoktrinirao nove generacije svojih potomaka za preotimanje vlasti od legalne Hrvatske.
Ni opasnosnost za Kosovo još nije gotova. Sve su prilike da politički Beograd planira ubaciti na teritoriju Kosova ubaciti kobajagi "boce sa kiseonikom", a zapravo sustave od acetilena i kiseonika za realiziranje terorističkih aktivnosti koje trebaju destabilizovati i omekšati Kosovo za neke nove talase agresije iz Srbije.
da je naslov ove vijesti napisan prije 300 godina kad' su ovi bili kmetovi i buranija pa hajd'
da je naslov ove vijesti napisan prije 300 godina kad' su ovi bili kmetovi i buranija pa hajd'