Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Well-known issue in Sparkasse Bank, especially in its Sarajevo HQs, is nepotism and career advancements based on sexual exploitation of good looking employees by higher managers - both males and females. I know three cases even if I don't work there - I'm only a client (moved a couple of years ago from ProCredit Bank. Veliki i dobro poznati problem Sparkasse Bank je nepotizam i napredovanje putem kreveta, posebno u sarajevskoj centrali. Ja sam inače klijent kod ove banke, ali pošto poznajem neke osobe koje ovdje rade prešao sam kod njih iz ProCredit Banke (bivše MEB Banke).
Bosno moja (nekada) divna mila a danas zaista nemam pojma kako bi je nazvalaa, tlači me moj, tlači me tuđin - narodeeeeeeee
inostrani derpasi.....
JESU LI POZVALI KURCA SEBASTIJANA AUSTRIJSKOG DIPLOMATU DA MALO POSJETI NAŠE VOŽDOVE DA GA PRIME JEDAN DAN. 😁
Izvršni direktor Sparkasse Bank Nedim Alihodžić je ovom skupu prenio poruku kako je bankarstvo jedan od najuređenijih i najuspješnijih sektora bh. ekonomije, ------------------------------------ Da nijedne vece domace banke, sve je prepusteno stranim sakalima, cak i lova sa entitetskih i drzavnih budzeta se drzi stranim bankama, ma ne moze biti "bolje i ljepse" nego jeste, za strance naravno.
Mafijo mrš