Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Najgora stvar koja se može desiti pri implementaciji kampanje za mlade je da jedan devetnaestogodišnjak kaže: "Tu reklamu ili ideju smislio je neki stari pedesetogodišnjak koji sjedi u svom uredu i ne zna ništa o meni." Kad god počinjem projekat, pozovem mlade da mi pomognu u kreiranju i testiranju ideja. '' Stvar je da je pedesotogodišnjak imao 30 godina kada si se ti rađao sinko , imao je on tvojih 19 godina kada nisi bio ni u jajcima .
a ko je frajer?
"zvijezda predavač"... ovaj je jedino od sebe napravio "brend"... nekada se brend stvarao kvalitetom a danas lažima...
i ja kazem. neke nove ublehe...
Zaboli me pankreas od ovakvih tema
svi ste pod uticajem brenda bez obzira da li priznali ili ne. kad kupujete cokoladu, posebno ako je nekome za poklon, sumnjam da to nece biti neki jak brend kao sro je milka, rafaelo isl. tesko da ce te uzeti vispakovu ili pionir braco i seka isl
rafaelo ide samo za one koje mi nesto srede:D
Vegeta i SDA ne umiru nikad😂😂😂😂
@Milokliz1 ha..ha..ha, vegeta i sda..kak' ta konbinacija to pade na pamet..ha..ha
brend je zastarijela stvar svi možemo biti brend!
Meni je cool makedonski ajvar