Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gnjus daj malo pripazi sta pises, Dr Huso je bio moj daidza, i ne volim da se njegovo ime spominje u necijim blebetanjima Srami se neznanja
Danas, 23.08. sajma tj. izlagača nema.
trebelo bi pozvati morgana freemana da nam pametuje kako smo ljepi, vitki i pametni,i kako su nam cele najljepse i najpametnije u svijetu. naime ako niste znali morgan je veli pcelar mozda cak i veci od gosp dr.. Huse. A onda morganove izjave treba odstampati u svakom dnevnom listu, i kao naslovnicu svakog bh portala, jerbo morgan je dao izjavu.