Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sto otvara Hajjar je bivsi ministar za Hadz, smijenjen nakon stampeda iz 2015. Sumnjam da ce biti nekog haira od njega.
Program za 9. Sarajevo Business Forum: 1. Centrotrans ili Wizzair, cime pobjeci odavde ? 2. Čekati vizu ili otici na crno ? 3. Kako dočekati vizu ? 4. Koliko g.u.z.a. oprati babama i dedama u Njemackoj da se kupi neko bijesno auto i dodje na ljetovanje u BiH ?
Ne mora bit sve crno ako si malo pratio bice lijepih i zanimljivih projekata. Npr. neki nas uticajni lik iz Londona ima super ideju za uredjenje fudbala u BiH infrastrukturno i sistemski, dovest ce yebene likove u svijetu fudbala. Mozda se neko usudi i pokusa nesto kod nas.
Naravno, kod nas ce doci da traze potencijalne igrace i da ih prodaju velikim, Evropskim klubovima :) Mi smo samo jedna "outsourcing" zemlja, koja proizvodi jeftinu radnu snagu
To vjeruje da je Zemlja okrugla , to vjeruje da ima sila gravitacije ko nekakav ogroman magnet koji nas čuva da ne padnemo s nje ?? Heeeej , to ima diplomu s fakulteta ?? Dobro mi iđe , ikako , išta , ocam