Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je naš dobri šef smanjio plate za 20 posto da kompenzira. I još ne daje topli kad se radi od kuće. Dragi naš šef!
@TuborgNaMozgu i svi se ti isti sefovi zale na drzavu. A oni se ponasaju prema svojim radnicima kao gadovima najvecim. A radnig gine bori se. I kaze mu ajde bato 20-50% cemo ovaj mjesec. :( tuga. NIkad nama nece biti bolje.
Šefe, šefe, hajde recite dva!😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
moja firma u njemackoj nije gigant ali smo svi radnici dobili po 1500 eura i to oslobodjeni poreza na taj iznost
I moja firma u kojoj radim isto nije gigant i daju 1000e netto.
@seven777 vas 50 u toj firmi po 1500, 75 hiljada njih 200.000 u dajmleru po 1000, 200 miliona. pametnom dosta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ali zato vama Kirbas uplacuje trecinu svoje plate , jer on zna kako narod zivi ... druga trecina na kredit i jadan zivi sa 8000 BAM...
jaci bh telecom
Dao je i meni moj, pa niste objavili
dragi moj Klix! Ovo je kao vijest? Malo se raspitaj (proguglaj) pa ces vidjeti da ima i druga njemačka firma (nešto veća od Daimlera) koja će svim svojim uposlenicima u svijetu (uključujući i njene uposlene u BiH, a ne samo u Njemačkoj) isplatiti Corona bonus.
@Aki187 aj sve, al firma koja drzi do radnika i uplacuj3 im pune iznose placa, poreze, placa svaki mjesec pdv, poreznu prijavu, i pored toga svega jos porez na dobit, koju si zaradio, placajuci sve ostalo, van svake pameti
nezaboravite i mog Bakira
i nasi uhljebi ce iaplatiti bonuse od kredita, u vidu naknada i regresa, hvala im sto su u najtezim trenutcima se zrtvovali
I BiMgo ce uposlenim podijelit polutruhlo voće i povrće kao zamjenu za 50% plate 👆
Moja firma podigla topli obrok,pune plate primamo,a nismo radili 2 mjeseca i hvala bogu nista nam nisu odbijali ni smanjili tako da sam zahvalan i nije drzavna firma privatnik.
A ja dobio samo 350 od mog...peder jedan...
I Bingo ce podijeliti otkaze
Kad vidis ovo ko ne bi onda glasao postom iz dijaspore na BiH izborima....
i SDA kavaljeri isto dijele 100KM al samo prije izbora, a poslije izbora odbiju taj iznos ukoliko nisu pobijedili
Za giganta realno mala cifra...
Vljda se nekad otvore granice, boje u njemackoj guzice prati nego ovdje psihicki da te ubijaju ovi nasi tzv politicari koji svako par godine mjenjaju dresove.