Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze nista preko noci a ne treba bas ni 30 godina. Samo nek fasisti sjasu.
Ono sto je sigurno - gore ne moze biti
@maljson kod mojih drugova ovoga nema(narocito ne politike neke glasanja i to)....roditelji na drzavnim sisama, ili imaju svoje firme, a oni kad izraze zelju da rade zaposle se kod svojih roditelja u firmi ili im roditelji finansiraju vlastiti obrt. Nema nista posao.ba oglasi za posao, ili SZKS,nsita to, znau da tu samo najgore dolazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boljitak je upitan,samo se fotelje mijenjaju i uhljebi uživaju,fukara ostaje fukara.
Ništa se neće promjeniti sve dok se sistem ne promjeni.Sistem mjenjaju stanovnici rušenjem ISTOG a nikako glasanjem.Otišo Mujo doš'o Suljo...
Opet se uhvatili ovog 'stručnjaka' iz Bijeljine. Po njegovoj teoriji s početka pandemije do sad je svugdje trebala da divlja hiperinflacija. Naštampali 'mrtve pare' reče tada, a vidi sad odjednom se 'ekonomija pokazuje u novcu'. Ćumur koks.
Kako ce ovi donijet ekonomski boljitak, kad niko od njih nije pokazao plan za ekonomski napredak. Oni su samo dobili izbore jer su pljuvali po SDA. Oni plana nemaju! SDA je barem imala plan i dovodila je bogate Arapske turiste u BiH. Ovi ce opuhati i unistiti i ovo malo ekonomije sto imamo
Baljezga ovaj Aleksa
Nema tu filozofije i velike pameti. Niko ne očekuje čuda, ljudi su pametni. Dovoljno je da ne kradu i budžet troše gdje treba, a ne na sebe, reprezentacije, auta, uhljebljavanja, svoje tajkune. Koliki god da je budžet, ako se potroši na infrastrukturu, investicije, socijalna davanja i dr. bez ugrađivanja i šteljenja tendera, odmah se vidi. Vidjet ćemo da li su ovi novi sa sobom iz SDA donijeli i naučene lekcije o korupciji, zapošljavanju familije i stranačkih talova.
Očekujem. Mejdutim, dug je put obnove nakon sto je zemlja opustošena od strane nekoliko obitelji.
Ide tapkanje u mjestu I bacanje krivice na prethodnu vlast.
Boljitak je već tu ako se novci građane nekorisste za pravljenje privatnih kuća gradonačelnika i društva i partijskih koljega.
ja ne kontam euforiju. promjena je u 5-6 opstina od 120. nije ni 3%.
@diskretniheroji ove vrijede kao deset drugih, gazda reko
Surova je istina, neće biti bolje, biče sve gore i gore do konačne propasti
Nedjelja je donijela najveću prevaru gradjana pokusaj podmetnute revolucije ovo je pokušaj sda da gubljenjem nacelnika prikaze da je ko fol kaznjena od gradjana da bi skinula pažnju sa svog kriminala
Od smeća, otpada koji je napustio SDA očekivati boljitak je genijalna ideja. Puniće svoje džepove i zapošljavati familiju, šta drugo?
aleksa milojevic u ulozi dodikovog pijuna
Kakav boljitak kad su se zamijenili samo lokalci u foteljama, ali za dvije godine ako se SDA ne dozove pameti i ne izrodi nove face za vođe bosnjaka, košarkaš ce s srdjanima odnijeti i drzavu i institucije, naČi pamet u glavu bošnjo
@SarajM321lija nije ti Srdjan smetao dok je u Armiji BiH branio tu tvoju Bosnu?
@SarajM321lija Jes jes , pamet u glavu pa nadji nekog iz Gusinja, ili Prknovcica, ala Sebija , jal Fahro jal Selmo ili mozda neko od familije onog belo lepo Ganica jelde. Haj ti po,pamet kod ef. Kavazovica jal u Islamski centar kralja Fahda pa ces daleko dogurati.
Donijela je novu generraciju lopova. Živo rasulo pogoto rs. kamenjaru. Dodo plače jauče a kirba jos više... Hajde ba nije vas narod ćafiri jedni ni izabrao , postavio vas je onaj koji vas je postavio i ko postavlja.