Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li i klix.ba kupiti Šolak ili Vučić ? Možda su već kupili.
Tesko nama, ako ga Vucic kupi, vec sad iskace iz frizidera, dok ga placa. Mozes misliti kako ce biti ako ga kupi.
Šolak je cijaš nadređeni su im KKR fond a na njegovom čelu Petreus bivši direktor CIA a i za Vučića ne garantujem da ne radi za neku službu, kad bi tipovao bih na britance .
Srbadija sve otkupi
Srbi ili medijske kuce koje su smjestene u Srbiji osim nacionalnih tv stanica drze 90% medija u regiji, da ne pricamo o njihovim operaterima, pokrivaju sve zivo i imaju monopol na vecinu sadrzaja koji se emituje ovdje kod nas. Nismo ni svjesni koliko su jaki i kolike kolicine novca na osnovu toga legalnim tokovima izlazi iz drzava u regiji i ide u Srbiju.
Jedina tv kuca koja emituje opustajuci program se gasi.
Najprihvatljivija opcija za mene bi bila totalno ukidanje, kako ovog smeća od tv, tako i sličnih njemu. Ionako na tv-u imam 15-ak dokumentarno-obrazovnih i dječijih kanala.
Da li , dali , da li, o iebem ti pismenost. Zar nije pravilnije : hoće li . Al to je već srednja škola pa nema veze.
Eh ovo je već ponezgodna tema za diskutovanje
nek vucic preuzme sve medije u regiji, pa nek krene u ispiranje mozgova nepismenih masa i lagano stvaranje svesrpskog sveta
Mediji propadaju, kurvaju se, peru se pare...
Kanale sa balkana tesko da se moze pratit Jedino N1 i AJ
Vucic nece stat, dok ne poklopi cijelu regiju, ako nista medijski. Nadam se da ce mu se u Hrvatskoj stat na put. Mada je i to upitno, jer su srbijanski mediji, cajkare, reality show-ovi…..vec zaludili velik dio naroda.
Više reklama nego programa, apsolutno negledljiv TV kanal, kao i RTL2.