Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nasi susjedi obiljezavaju 20 godina odlicnog podslovanja,nasi majmuni su srozali i ono malo sto smo imali.Paradox drzava!
@azem Pa vidis li ti meni nicka? On barem nesto radi,a ja z guza na guz....
kakve smo majmune postavljali na mjesta direktora air bosna nije ni čudo šta se desilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aerodrom Tivat ima veći promet putnika. Nikad mi nije jasno o kakvim rekordima i uspjehu mogu pričati direktori ...poput ovog Dijaninog šodora
Tivattt republika ajmoo braćoooo hahahaha
800000 veliš? E Kajmak, bruko jedna, znaš da vas je zbog poslovne politike i Podgorica pretekla. Ccc...
i BH Airlines obilježava 20 godina dubioze i jada...
jedini kojem kapu skidam na ovoj slici je g.Enis Beslagic,ostalo nije vrijedno spomena kao ni zracna luka od koje vise putnika imaju zracne luke poput tivta,dubrovnika..
ovaj avion ima vraljku, zar to nije zastarelo????
jesu li poveli onu stjuardesu sto se kara sa svima?
Čega se pametan stidi,budala se ponosi ! Za one koji ne shvataju upereno je upravi sarajevskog aerodroma.
20 godina letenja za uzasnu cijenu. I to vam je vala uspjeh
Tako da ne vidim sta je tu cudno mi nemamo naviku da putujemo, a i kad odemo negdje volimo u auto i klaparati 20 sati do Münchena negoli ko gospodin sjesti u celicnu pticu, pa za 1:10 min piti kapucino u Becu. Nije do drugih do nas je, jer ne putuje ko ima, vec ko je naucio
Cuj 20 sati do Münchena, pretjera ga malo, Sarajevo München 10 sati ugodne voznje, jedini problem je od B.Broda do Zenice,ostalo je OK, avionom letis nekih 1:30 min, ali put do aerdroma moras da kalkulises 1sat vremena, 2sata cekas na aerdromu do ulaska u avion, slijetanje i prolaz kroz carinu dobrih 1 sat vremena, od aerdroma do centra Münchena jos 1sat,eh sad racunaj koliko si na vrenenu dobio...
Meni nikad nije trebalo vise od 10 sati... prosjecna voznja nekih 120km....
Ne znam kakva su to odmah poredjenja sa evropskim i aerodromima u okruzenju? morate shvatiti da Beogradski aerodrom koristi barem 5 miliona ljudi ti iz Novog sada i Subotice ides u Bg da letis, a sarajevski u 90% slucajeva koristi kanton Sa. najdalje do Visokog, a to je u brojkama manje od miliona.
I BH Airlines bi slavio, da ga nisu srukali.
Jeb.es ga.. svaka drzavna firma je neodrziva.. ko da je ova kroejsja bolja..gledaj aviona.. bhairlines koristi one iz 1954 ..ovi su na 1970im ;)
@<!-- Svaka državna firma je neodrživa samo u našoj državi sa našim političarima.
Joooj aviona, ovo se samo još koristi za oprašivanje polkoprivrednih polja.