Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je dobro, približiti Hrvatima Hrvatsku, pa da se lakše odlučuju na odlazak iz našeg kalifata.
@dream Probudi se iz sna momče. Iz BiH odlaze svi koji su mogućnosti otići.
@dream Haha strasno ce vam neko zavidjeti na tome. Ljudi odose gdje je 10x bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači vožnja avionom Dash Q 400. Fino, fino. :)
Valjda se kaze: "od 3.maja ce povezivati",a ne "ce povezati". "Povezati" je glagol za jednokratnu radnju, a ako ce nesto letjeti od 3.maja vise puta, onda ce "povezivati"... Hajmo malo, napregnimo se lingvisticki, autori clanaka
jebali vi mater svoju. 2h voz putuje Mostar-Sarajevo, a vlada FBIH subvncionira croatia airlines. Kome mi placamo letove za Zagreb?
Pa ne treba avion za ono saku jada skotora da se isele 4 do 5 kombija i to je sve
@VoIvoXC90 ne smaraj sa tudjim nickovima skuco. I koga ste to pomeli? Pa kad je bila ofanziva na z. Obalu pobjegli vec svi, nego alija pi.da naredio povlacenje.
Garant jedrilica neka !:)))
Ionako je komplet Zagreb hercegovački tako da ima smisla.
cuj subvencioniran od federalne vlade! zasto ne subvencioniraju let austrian do beca koji kosta preko 250 eura i koji je preskup. iz beograda za bec kosta samo 120 eura? kome treba linija mostar-zagreb? bit ce ukinuta najkasnije godinu dana poslije.
Kako ce biti ukinuta ako je subvencionirana, i u Tuzli je isto. Nisam cuo da su otkazivali letove iz Tuzle i to jos Madzari !!!
Bravo...prvi let sa 5 putnika i odma otkazuju liniju,.....ustaska posla
jbt u Sarajevo dolaze pa niko nista... vrijeme je da Mostar bude povezan s gradovima kad il vec ma aerodrom. zimi nijedan ne funkcionira osim ovoga.. prestanite podjele praviti-- podjele su u glavama.. PROSIRITE VIDOKRUG i vratite se iz 90-tih..
neka ja ću autom.
Lijepo. Svaka cast !
Mozte vi njih sve izvesti sa 10a utobusa...steta sa avionima trositi gorivo
FlyHDZ
Fino samo da to ne bude kod vecine slucajeva u jednom pravcu
Dakle, automatski se uspotavlja avio linija Mostar-Sarajevo, samo ovoga puta ne ide preko Beča, već preko Zagreba... Cool!