Novosti iz Tuzlanske pivare
0
Crno pivo na tržištu nakon 41 godine
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravljam (ako je tuzlanska pivara nasa a ne slovenska)
što se tiče piva , Tuzlansko pijem gdje god ga ima i nema ga boljeg , kada izađem u kafić i vidim za ostalim stolovima : pan , bavaria , stela , haineken budem ponosan što pijem domaće pivo \"Tuzlanski pilsner\" ! - za mene je i preminger i sarajevko strano pivo ... , zato tuzlasko 0,33 ; 0,5 i 2lit su moj jedini izbor !
Nadam se da je ipak dobar kvalitet,POSsto ga rade Svabe,jer nekadasnje,NAJBOLjE.TUZLANSKO PIVO\" nazlost se u potpunosti iskvarilo !!!
Za pocetak nek se nauce napravit dobro svijetlo pivo pa tek onda nek predju na tamno, a ne da pivo valja ili ne valja kako se koja smjena zalomi. Sa ex-yu prostora sa nostalgijom se prisjecam slovenackog Crnog Barona, najbolje tamno pivo koje sam ikad pio, uz rame moze sa cuvenim irskim markama.
Smiju li muslimani pomalo pive cugnut il je to samo za vlahe?
ma ebes ovo , Naomi Campbell je ispala bradavica :D
sarajevsko i karlovacko vrh ! ovo CRNO nisam probo pa necu komentirat, znam da svijetlo ne valja:)
tuzlansko je za trunku bolje od karlovackog, posto vidim vecina pije karlovacko i stavlja novac u dzep susjedima.... sramota da je vas sarajlije sto pljujete po tuzlanskom, zapravo siguran sam da ste doslje u sarajevo a ne prava gradska sarajevska raja koja i voli popiti tuzlak x)
karlovacko je najbolje. sarajevsko kako kad, zavisi od flase do flase, nema konstantnost kvalitete. cesce ne valja neg valja. tuzlansko nisam probo
Da Bog da da se sve pivare zatvore!!!
Na facama se vidi da piva djeluje brzo, zacrni lice sad pa sad. Ko je turcin nece piti ali mozete tusiti pivu kaurima, za njih i jeste crna + slana piva.Hajd sad idem, fetva emin manet!
ijao gledaj ti faca ovim hostesama. kao da im je sve živo u familiji pobijeno. nigdje osmjeha i poslovnosti. gdje god se okreneš ovakve face. užas.
kravata + kratki rukav = POGRESNO, al et ima ih mnogo koji to praktikuju.
ne konta raja da je pilsner posebna vrsta piva, tako da je smijesno porediti ga sa sarajevskim lager pivom. to je kao da poredite jogurt i mlijeko. ili vise volite mlijeko, ili jogurt.
Ma da mi je gajba tuzlanskog crnje i ove dvije plavke sa slike da prosvjetle u blizini !!! :)))) snašo bi se čoek nekako !-valjda !!!
volim tamno sarajevsko, a i ovo jedva cekam da probam :) inace su tamna puno ukusnija nego svijetla ;D
Bez obzira sta vi mislili, bitno je da bosnjacke firme prave uspjehe i grade ovu zemlju. Mada licno ne pijem alkohol svakako je ovo pozitivna vijest jer je u pitanju biznis. Bosnjacke firme se dizu iz pepela rata i privatizacija i prave nove proizvode radi poboljsanja ekonomije i dobrobiti stanovnistva. Ovo su pozitivne vijesti koje trebaju dati nadu ostalim da se bore, jer mi smo i dalje u ratu, zna se s kim, iako oni misle da je u Dejtonu sve zavrseno. Sada smo u fazi hladnog rata kada moramo svim drugim sredstvima suprostaviti se neprijatelju, a jedno od sredstava je boljom ekonomijom i podizanjem standarda stanovnistva, boljim platama. Svaka cast za Tuzlansku pivaru.