PROMO
2

CPE radionica za ponuđače u javnim nabavkama: ponude, korespondencija, žalbe i osvrt na E-nabavke

Proces javnih nabavki, priprema ponuda, korespondencija i žalbe, s osvrtom na E-nabavke.

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) organizuje radionicu za ponuđače u javnim nabavkama "Proces javnih nabavki, priprema ponuda, korespondencija i žalbe, s osvrtom na E-nabavke i E-aukcijea" 13. i 14. februara 2020. godine u Sarajevu.

CPE poklanja popust za rane prijave do 31. januara, stoga požurite sa prijavom.

Cilj naših radionica i seminara je povećanje vaše efikasnosti poslovanja. Naučit ćemo vas kako da najbolje pripremite ponude i eliminišete favoriziranje određenih ponuđača u vašu korist. Radionica obuhvata sve faze postupka javnih nabavki od preuzimanja tenderske dokumentacije, korespondenciju sa predstavnicima ugovornih organa, kvalitetnu pripremu ponuda, učestvovanje u sistemu E-aukcija, uvid u ponude, ulaganje žalbi i tužbi.

Također ćemo vas naučiti kako da kvalitetno učestvujete u postupcima elektronskih nabavki (e-nabavke) koje se ove godine uvode u sistem javnih nabavki kao obaveza, a sve u cilju maksimiziranja profita.

Trening vode mr. sc. Destan Hodžić i dr. sc. Muhamed Mujakić, pravni eksperti iz oblasti javnih nabavki i upravnog prava koji svoja dokazana praktična iskustva stavljaju vama na raspolaganje kroz interaktivan rad u maloj grupi do 22 učesnika. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

U toku radionice učesnici će sa trenerima proći sve korake u procesu pripreme i slanja ponude, toka postupka kao i procesa žalbi i tužbi. Radionica je koncipirana na način da praktičan rad čini 75 posto sadržaja uključujući primjere korištenja portala za javne nabavke www.ejn.gov.ba .

Nakon završetka radionice učesnici će dobiti set dokumentacije i urneke koje mogu prilagoditi i koristiti u svom daljnjem radu. Od iskusnih trenera saznajte dodatne praktične savjete koji vam mogu pomoći u budućem radu.

Učesnici će nakon radionice imati priliku i da dodatno angažuju CPE tim trenera kao konsultante za svoje buduće potrebe pripreme tenderske dokumentacije.

Treneri mr. sc. Destan Hodžić, pravni ekspert iz oblasti javnih nabavki dr. sc. Muhamed Mujakić, pravni ekspert iz više oblasti prava

Certifikat Po završetku treninga učesnici dobijaju CPE certifikat.

Mjesto i datum održavanja Sarajevo, 13. i 14. februar 2020, od 9:30 do 16h, Hotel Hills 5*.

Radionica je ograničena na 22 učesnika, zato požurite sa prijavom i iskoristite popust. Više informacija o radionici i prijave na https://trening.cpe.ba/priprema-tendera/ ili nas pozovite 033/260 - 505.